Perna

6
Vacanceselect.com logo

Het zonnige vakantieparadijsje Camping Perna op het schiereiland Peljesac is een prima surflocatie en het langzaam aflopende kiezelstrand is ook nog eens ideaal voor kleine kinderen. Vanuit Camping Perna ben je zo in Orebic, het toeristische centrum van het schiereiland. En precies aan de overkant van het water vind je de historische plaats Korcula op het gelijknamige eiland. Op Perna staat een flink aantal mooie stacaravans en het kloppende hart van de camping is het restaurant en de surfschool. Laat jezelf weer helemaal op in deze groene oase in Dalmatië


De voorzieningen van Camping PernaOp Perna vind je alles voor een ontspannen vakantie waar genieten met een grote 'G' wordt geschreven. Op één staat uiteraard de schitterende natuurlijke ligging van Camping Perna. Deze vakantie leren windsurfen? Meld je aan bij de surfschool! Zelf kokkerellen? Dan haal je je boodschappen in de minimarkt op de camping. Lekker makkelijk. Of laat je je liever verwennen in het restaurant? Het echte vakantiegevoel krijg je zeer zeker onder de pijnbomen van de beachbar als je kinderen nog even in de speeltuin rommelen en jij met een drankje de zonsondergang bekijkt…

Eropuit vanaf Camping PernaJe verblijft hier in het traditionele Dalmatië met stevige bergen en steile hellingen die uitlopen in zee. Huur een fiets op de camping en fiets naar Orebic. Breng een bezoekje aan het maritiem museum bij het Franciscanerklooster en kijk je ogen uit op deze prachtige plek. Andere aanraders: het nationaal park op het eiland Mlje met de unieke zoutwatermeren en het plaatsje Ston met de langste stadsmuren van Europa. Vanwege de mossel- en oesterkwekerijen in Mali Ston (vlak bij Ston), zal een etentje hier beslist een culinair hoogtepunt worden tijdens je vakantie. Ook de lokale wijnen staan wereldwijd bekend, zeker proeven dus! Geen punt om een lange rit te maken? Rijd dan naar de ommuurde historische (UNESCO) stad Dubrovnik! En natúúrlijk steek je over naar Korcula met het bijzonder mooie stadscentrum. En dat op slechts tien minuten varen van je camping!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging perna

De ligging van "perna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.