Resort Micanovi Dvori - Village Zrmanje

6
Vacanceselect.com logo

Camping Resort Micanovi Dvori is de ultieme bestemming voor vakantiegangers die van een beetje actie houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van raften op de Zrmanje? Micanovi Dvori ligt op een mooie plek op een heuveltop slechts een kwartier van zee. En de natuur is hier overweldigend. Binnen de straal van een uur liggen al drie nationale parken!


De voorzieningen van Camping Resort Micanovi Dvori Door de puur natuurlijke omgeving waarin de camping ligt, zijn de activiteiten bijna onbeperkt. De camping beschikt over de volgende faciliteiten:

• Zwembad
• Miniclub en oppasservice
• Bar en restaurant
• Boogschieten
• Paardrijden
• fietsverhuur
• Talloze activiteiten: wijnproeven, raften, paintball, boogschieten, off-road met terreinauto's
• Excursies: wandeltochten, speleologie-excursies, panoramaboottocht

En om je alvast op te verheugen; het camping restaurant bereidt fantastische lokale specialiteiten.

Dompel je onder in de natuurRaften, biken, suppen, kajakken, probeer een nieuwe (of juist bekende) outdoor sport in de omgeving van deze Kroatische camping! En verken de Nationale parken. Per boot naar de Kornatie eilanden, bekijk de Krka watervallen, hiken in het Paklenica Park of bewonder (als de autorit geen bezwaar is) de beroemde Plitvice meren. Toe aan een stad? Zadar (zee-orgel) en Sibenik (Sint Jacob Kathedraal) bereik je binnen een uur. Je komt nog tijd te kort deze vakantie op Camping Micanoi Dvori!

Micanovi Dvori is midden in de natuur en ietwat geisoleerd gelegen, maar met alle ingrediënten voor een super vakantie! Je ervaart hier een Personal Touch: boodschappen die je de volgende dag nodig hebt, kunnen geleverd worden. Ook brood en melk kan dagelijks gekocht worden in Micanovi Dvori.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging resort micanovi dvori - village zrmanje

De ligging van "resort micanovi dvori - village zrmanje" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.