Montescudaio

6
Vacanceselect.com logo

In het hart van de Mediterrane bossen vind je Camping Montescudaio. Deze heerlijke camping biedt vakantiegangers de perfecte plek om te genieten van het campingleven in de heerlijke buitenlucht. De grote hoeveelheid natuur zorgt ervoor dat je kunt genieten van privacy en rust tijdens je kampeervakantie in Toscane.

Voor de actieve kinderen zijn er op de camping maar liefst drie zwembaden te vinden, inclusief apart peuterbad. Zodra de kinderen zijn uitgezwommen, kunnen ze deelnemen aan verschillende sportieve activiteiten. Je vindt hier namelijk verschillende sportvelende, ondere andere voor een potje tennis, voetbal, tafeltennis, basketbal en meer.

Voor de kinderen is zoveel te doen dat ouders heerlijk kunnen relaxen. Ontspan bij het zwembad, geniet van een goed boek of door een rustgevende wandeling maken door de mooie natuur.

Wanneer de familie weer is herenigd na een heerlijke dag, kunnen ze genieten van de heerlijke lokale gerechten. Op het terrein zijn maar liefst twee restaurants aanwezig en een pizzeria. Hier kun je genieten van authentiek Italiaanse lekkernijen.

's Avonds is het tijd voor wat amusement. Op de camping wordt livemuziek gespeeld, maar je kunt ook een show bijwonen in het amfitheater. Dit uiteraard in combinatie met een glas smakelijke wijn, afkomstig uit de nabijgelegen wijngaarden. Na zo'n lange dag is het tijd om je terug te trekken in uw comfortabele en gastvrije accommodatie.

Onze accommodaties zijn gelegen op zonnige en ruime plaatsen. Vanwege de vele bomen zijn tevens alle percelen voorzien van een schaduwrijke omgeving. Alle accommodaties zijn ook nog eens voorzien van airconditioning, houten vlonders en beschikken over een volledige uitrusting.

In de omgeving van Camping Montescudaio

De omgeving van Camping Montescudaio is bij uitstek geschikt om wandeltochten te maken. Trek de heuvels in het binnenland in of breng de dag door op de nabijgelegen stranden. Deze bevinden zich op slechts 4 km van de camping en zijn zeker de moeite van een bezoek waard.

Op een stukje verder rijden vanaf de camping vind je het mooie Pisa en Florence. Deze steden bieden een rijke geschiedenis en tal van beroemde bezienswaardigheden. De toren van Pisa of de Galleria degli Uffizi in Florence zijn perfect voorbeelden hiervan.

Een verblijf op Camping Montescudaio biedt jouw en je familie een heerlijk ontspannen vakantie.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging montescudaio

De ligging van "montescudaio" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.