Cala Gogo

6
Vacanceselect.com logo

Wat een prachtige plek! Camping Cala Gogo ligt tegen de heuvels in een pijnbos tussen Sant Antonio de Calonge en Playa d'Aro. Deze grote luxe terrassencamping organiseert activiteiten voor alle leeftijden. Dansavonden, shows, sportcompetities en een uitgebreid entertainmentprogramma. En dan heeft Cala Gogo ook nog eens een privéstrand. Prima camping dus voor een fijne vakantie aan de Costa Brava.


De faciliteiten op Camping Cala Gogo De camping is door een tunnel verdeeld in 2 delen. Het mooie privéstrand (ca. 850 m.) in een kleine baai, is bereikbaar via een tunnel met trap. In het hoogseizoen gaat er ook regelmatig een shuttlebus. Op de camping is het een en al waterpret. Zes zwembaden, eentje met wel vijf glijbanen en het aparte kinderbad met dieren. Eén van de zwembaden is een relaxbad met de mogelijkheid tot spinning en sushi eten in het sushirestaurant. Sportief? Hier kom je niets te kort met de tennisbaan, het sportveld en rolschaatsbaan, je kunt zelfs fietsen huren. Vakantievriendjes? Die maak je zó in de miniclub en tijdens de animatie.

Wat een uitzicht!De accommodaties op Cala Gogo liggen mooi beschut tegen de berg onder de pijnbomen. Soms wel even een klim, maar dan word je beloond met een adembenemend uitzicht op zee. Uiteraard heb je een fijn eigen terras en in de supermarkt is een bakkerij, dus je bent elke dag verzekerd van knapperig verse broodjes bij het ontbijt. Dat is toch het ultieme vakantiegevoel?

De omgeving van Cala GogoOp ongeveer 1,5 km ligt Playa d'Aro een leuke plaats om een terrasje te pakken en langs winkeltjes te struinen. Langs de kust vind je nog meer gezellige kleine dorpjes waar je 's middags of 's avonds heerlijk vis of tapas eet. Keertje golfen? Op 4 km afstand ligt een golfbaan. Heel dichtbij (2 km) en absoluut succesnummer bij de kinderen: het waterpretpark Aquadive. Daar kun je dus bijna niet omheen. En tja, Barcelona natuurlijk. Ongeveer anderhalf uur rijden en je wandelt door deze wereldstad. Bewonder de Sagrada Familia, eet churro's in het Parc Guell en bezoek een van de huizen van Gaudi. Over een vakantie op Camping Cala Gogo hoef je niet te twijfelen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging cala gogo

De ligging van "cala gogo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.