Cala Canyelles

6
Vacanceselect.com logo

Houd je van geweldige uitzichten op zee en ben je op zoek naar een camping in de heuvels? Dan is Camping Canyelles geknipt voor jou! Deze terrassencamping is begroeid met geurige loof en naaldbomen en hoe hoger je komt hoe fraaier het uitzicht op zee en de omringende heuvels. Bovendien loop je in een paar minuten naar beneden naar het prachtige zandstrand in een natuurlijke baai met rotsformaties, een haventje en een goed restaurant. Reken er maar op dat je je kuitspieren behoorlijk traint deze vakantie! Voor de afwisseling kun je trouwens ook opstappen in het shuttlebusje. Wil je wat meer actie, dan liggen het levendige Lloret de Mar en het sfeervolle Tossa de Mar 'om de hoek' en… binnen anderhalf uur zit je al op de Ramblas in Barcelona!


Spetter de spatNatuurlijk ga je volop genieten van de golfen, maar op de camping is ook een bescheiden zwembad voor een frisse duik. Voor de kleintjes is een deel afgescheiden en zelf drink je intussen op het terras van de bar een koel drankje bij een eenvoudige maaltijd. In de zomer organiseert de miniclub voor kinderen af en toe gezellige activiteiten. Voor een ijsje of je dagelijkse boodschappen kun je terecht in de minimarkt.

Laat je verrassen door de veelzijdige Costa BravaVanaf Camping Canyelles kun je letterlijk alle kanten op. Vlakbij in de oude ommuurde stad Tossa de Mar, slenter je door smalle bochtige steegjes en proef tapas in een van de vele restaurantjes en tieners dompelen zich onder in het nachtleven van Lloret de Mar. Een dagtocht maken? Keuze genoeg! Natuurlijk mag een bezoek aan Barcelona niet ontbreken, zowel met de auto als met de trein is de stad makkelijk te bereiken. In Girona vind je de rijke geschiedenis terug in het historische gedeelte. Bekijk de Arabische baden, de kathedraal en vanaf de bruggen over de Rio Onyar de mooie kleurige 'hangende' huizen. Ontdek de werken van Salvador Dali in het museum in zijn geboorteplaats Figueres of in Port Lligat en Púbol. Een dag spanning en sensatie voor kinderen? Ga dan naar een van de waterparken zoals Waterworld in Lloret de Mar, Aquadiver in Playa d'Aro en Marineland in Palafolls. Op Camping Canyelles vier je een heerlijke vakantie aan de bruizende Costa Brava!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging cala canyelles

De ligging van "cala canyelles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.