Due Laghi

6
Vacanceselect.com logo

Eén van de belangrijkste troeven van camping Due Laghi? De ligging! De locatie kán niet beter: in de groene vallei tussen het Lago di Levico en het Lago di Caldonazzo. Vanaf deze uitermate kindvriendelijke camping kun je alle kanten op om het gebied Valsugana te ontdekken. En besluit je lekker op de camping te blijven? Ook dan ontbreekt het jou ook aan niets. Je hebt tenslotte vakantie!

Volop waterplezier Het campingterrein van 11 hectare is omsloten door imposante bergen en ligt aan het Lago di Levico. Via een straatje loop je zo vanaf de camping naar het privéstrand dat deels uit gras en deels uit kiezel bestaat. En dan kan de waterpret beginnen! Maar voor een frisse duik kun je ook prima terecht in het heerlijke (verwarmde) zwembad op de camping, met apart kindergedeelte. En heb je nog energie over? Dan staat het animatieteam te trappelen om jong en oud te vermaken met sport en spel.

De voorzieningen van Camping Due Laghi Camping Due Laghi beschikt over talloze faciliteiten voor een geslaagde vakantie. Een greep uit het aanbod:
· Groot en verwarmd buitenzwembad met apart kindergedeelte
· Restaurant met pizzeria
· Excursies vanaf de camping (inclusief fietsverhuur)

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen, dankzij o.a.:
· Speeltuin
· Diverse sportvelden, tafeltennis
· Animatieteam en miniclub (Nederlandstalig in het hoogseizoen)

Bij de receptie verstrekken ze graag diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving. Ook worden er van mei tot en met september allerlei sportieve activiteiten georganiseerd in de omgeving (tegen een vergoeding); zoals Trekking, Bike, Rafting, Delta plano.

De omgeving van Camping Due Laghi De overwegend groene camping is aangelegd op de zuidoever van het Levicomeer. Via een klein weggetje wandel je vanaf de camping zo naar het meer, waar je heerlijk kunt dobberen op een luchtbedje of een kano kunt huren voor een leuke tocht. 's Zomers worden er allerlei activiteiten georganiseerd op camping, maar enthousiaste gidsen nemen de gasten ook graag buiten de campingpoort mee op excursie. De Alta Valsugana staat bekend om haar prachtige natuur en de omringende bergketens lenen zich ook uitstekend voor lange wandelingen of mooie fietstochten, al dan niet georganiseerd. Camping Due Laghi is ook een perfecte uitvalsbasis voor een cultureel uitstapje. Snuif een flinke dosis cultuur op in de provinciehoofdstad Trento of in Pergine met mooie renaissancegebouwen en een prachtig middeleeuws kasteel. Iets verder ligt Verona , dat alleen al vanwege de Romeinse arena een bezoek meer dan waard is. Leuk om te bezoeken: Het Erdemolo meer! Is een van de vele bergmeren van Trentino gelegen in de Mocheni vallei binnen de Lagorei keten, bereikbaar via verschillende paden ook verbonden met het pad waarmee je de oversteek van de hele berggroep kunt maken de “Translagorai”. Op een steenworp afstand van de oever van het meer ligt de “Rifugio Erdemolo”, geopend in de zomer, waar je jezelf kunt opfrissen of wat tijd door kunt brengen om het meer en de natuur in het gebied te bewonderen. Hoe kom je er: In de gemeente van Palù de Fersina, vanaf de parkeerplaats “Frotten “Begint het makkelijke en goed gemarkeerde pad E 325 dat samenvalt met het Europese pad E5.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging due laghi

De ligging van "due laghi" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.