Molino a Fuoco

6
Vacanceselect.com logo

De gastvrije familiecamping Molino a Fuoco ligt aan de Etruskische kust dicht bij het 17e eeuwse stadje Vada en twee minuten lopen van het strand. Toscaanse bomen als olijf- en pijnbomen, eucalyptus en tamarinden zorgen voor verkoelende schaduw en door de ligging, praktisch aan het strand, is Molino a Fuoco een topplek voor surfers. Tel daar de faciliteiten van de camping bij en je vakantie is compleet! 


De voorzieningen op Camping Molino a FuocoReken met deze faciliteiten maar op een zorgeloze vakantie.

• Zwembad met kindergedeelte
• Restaurant met traditionele Toscaanse gerechten
• Bar, beachbar en minimarkt
• Tennis en fietsverhuur
• Avondentertainment

Behalve het aantrekkelijke strand heeft Molino a Fuoco ook speciale faciliteiten voor kinderen.

• Voetbal-, basketbal-, en volleybalveld.
• Miniclub en speeltuin

Historie en natuurOp 5 minuten afstand, in het stadje Vada, geniet je in de zomer van de bedrijvigheid in het karakteristieke kleine centrum. Binnen een straal van een half uur vind je de middeleeuwse dorpjes als Bolgheri, Castagneto Carducci en Bibbona, ware ruwe diamanten tussen de groene heuvels en bossen terwijl je de zee nooit ver achter je laat. Als je 1 of 2 uur rijden geen bezwaar vindt, dan liggen toppers als Pisa, Florence, Siena, Elba en zelfs de betoverende Cinque Terre binnen je bereik. Wist je dat bijna 20% van de Etruskische kust beschermd natuurgebied is? Voor een wandeling door dit prachtige Toscaanse natuurgebied zijn Macchia Magona en Livorno Hills eigenlijk een 'must'. Variatie genoeg deze vakantie op Camping Molino a Fuoco!

** Voor gasten v.a. 11 jaar zijn de kosten voor het zwembad € 2,- per persoon per dag. 

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging molino a fuoco

De ligging van "molino a fuoco" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.