Italia Family Village

6
Vacanceselect.com logo

Verscholen midden in een groot natuurpark treft u de gezellige familiecamping Italia Family Village. Deze camping is groot en ruim opgezet en biedt veel voorzieningen voor jong en oud. Het pareltje van deze camping is het mooie zwembad, omringd door de prachtige hoge pijnbomen. En voor wie van cultuur houdt zijn steden als Pisa, Lucca, de Italiaanse Apennijnen en Natuurpark Cinque Terre prima te bereiken! Geniet van uw vakantie naar Camping Italia Family Village bij Vacanceselect! 


De voorzieningen van Camping Italia Family Village Er is van alles te beleven op Camping Italia Family Village. Zo treft u o.a. de volgende faciliteiten:
· Restaurant/Pizzeria met ruim terras
· Minimarkt en bazaar

Voor de “bambini” en “ragazzi” is er o.a.:
· Animatie voor jong en oud
· Speeltuin voor de kleintjes
· Diverse sport activiteiten/toernooien

Na het bezoeken van de prachtige omliggende steden in de omgeving is een verfrissende duik in het zwembad een verademing!

De omgeving van Camping Italia Family Village Camping Italia Family Village ligt tussen Torre del Lago en de door Italianen geliefde badplaats Viareggio in. De centrale ligging maakt dat u werkelijk alle kanten uit kunt voor leuke uitstapjes. Wat denkt u van een bezoek aan de scheve toren van Pisa, de ommuurde pittoreske stad Lucca of de kunststad Florence? In het bosrijke binnenland van Alpe Apuane kunt u eindeloos wandelen en mountainbiken.

Camping Italia Family Village, voor een veelzijdige familievakantie! Op Camping Italia Family Village kunt u echt genieten van het Toscaanse Dolce Vita. Vlakbij de mooiste zandstranden en beroemde cultuursteden Pisa, Lucca en Florence. Boek direct uw vakantie bij Vacanceselect! Buone Vacanze!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging italia family village

De ligging van "italia family village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.