Le Corti di Montepitti

6
Vacanceselect.com logo

Le Corti di Montepitti is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad aan de Toscaanse kust. 


Een heerlijke plek om te vertoeven is het zwembad. De voorzieningen van Le Corti di Montepitti Maar u kunt ook genieten van:
· Tennisbanen
· Spacentrum
· Wandelroutes en fietsverhuur

Voor de kinderen is er animatie in het hoogseizoen, een speeltuin en in het zwembad een apart kindergedeelte.

Uw verblijf op Le Corti di Montepitti Dit ruim opgezette vakantiepark is geheel in Toscaanse stijl gebouwd. De 135 comfortabele vakantiewoningen zijn verdeeld over zes sfeervolle woonblokken. Iedere vakantiewoning heeft een ruim terras of balkon, zodat u hier heerlijk met privacy van het Toscaanse buitenleven kunt genieten. Tevens heeft u de beschikking over satelliet-tv en airconditioning.

De omgeving van Le Corti di Montepitti Residence Le Corti di Montepitti ligt nabij het pittoreske Campiglia Marittima aan de Toscaanse kust. De omgeving is zeker het ontdekken waard. Op slechts 10 km afstand bevindt zich de mooie kustlijn van Toscane waar u van een heerlijk dagje strand kunt genieten. Een korte autorit brengt u naar Piombini waar u de ferry naar het prachtige eiland Elba kunt nemen. En dan de binnenlanden! Kronkelend door de heuvels, wijngaarden en langs cipressen bereikt u dromerige middeleeuwse stadjes als Suvereto en Castagneto Carducci. Ook een dagje Pisa, Lucca of zelfs Florence behoort tot de vele mogelijkheden!

Residence Le Corti di Montepitti: La Dolce Vita op z'n best! Geniet van een ontspannen en veelzijdige vakantie aan de Toscaanse kust! Boek direct via Vacanceselect!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le corti di montepitti

De ligging van "le corti di montepitti" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.