Vallicella

6
Vacanceselect.com logo


In de Maremma vind je de mooiste kuststreek van Toscane, idyllische baaitjes, bossen, heuvels en historische Toscaanse steden. Hier bij het middeleeuwse plaatsje Scarlino ligt Camping Vallicella, een terrassencamping onder olijfbomen met een gemoedelijk Italiaans sfeertje en een uitzicht om van te dromen. Zwemmen, sporten en spelen op Vallicella én op verkenningstocht in dit 'andere' nog niet zo toeristische Toscane.

Een dag op Camping VallicellaSpetteren, spatten, zwemmen en spelen, héérlijk die zwembaden. Als bonus heb je vanaf je ligbed een prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels. Uitgezwommen? Dan heeft Camping Vallicella meer voor je in petto. Knutsel gezellig met je vakantievriendjes bij het animatieteam of leer boogschieten en trap of sla een balletje. Enne…welk strand wordt jouw lievelingsstrand? Je kunt kiezen! Wat zijn ze mooi die stranden hier! En na zo'n fijne vakantiedag schuif je aan in het restaurant waar je wordt verwend met de heerlijkste Italiaanse streekgerechten of een pizza uit de houtoven. Top hier!

EropuitHet kasteelstadje dat je boven de camping uit ziet steken, is Scarlino. Op dinsdagochtend koop je hier smakelijke streekproducten op de markt en in de kleine straatjes vind je heerlijke Italiaanse eettentjes. Natuurlijk weet je de kunststeden als Siena en Volterra wel te vinden (ook zeker doen!) maar kijk ook eens dichter bij Vallicella rond. Een aanrader is de middeleeuwse stad Massa Marittima met de indrukwekkende kathedraal, pleinen en de 'bovenstad' de Cittá Nouva, mooi! Of zwerf langs de kust: Follonica, de baai van Barrati en Punta Ala, super! Geen wonder dat Italianen hier zelf ook op vakantie gaan. En wat dacht je van Elba? Hoe zat het ook weer met Napoleon?

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging vallicella

De ligging van "vallicella" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.