Orlando in Chianti

6
Vacanceselect.com logo

Camping Orlando in Chianti biedt jou en je gezin een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige Italiaanse regio Toscane. Gelegen in de heuvels van Chianti word je ondergedompeld in die typische Toscaanse sfeer. Geniet van alle gemakken van thuis in onze uitgebreide selectie van accommodaties met de natuur direct voor de deur. Een ideale camping voor jouw vakantie in Italië.

Ter plaatse vind je tal van activiteiten voor de hele familie. In het hart van de camping tref je het zwembad aan waar je een verfrissende duik kunt nemen terwijl de kinderen plonzen in het naastgelegen kinderzwembad. Neem ook deel aan een van de aquagymlessen onder leiding van het enthousiaste animatieteam. Voor de kinderen is er ook een gezellige kinderclub op de camping. Hier maken ze snel vrienden en kunnen ze genieten van veel spelletjes, activiteiten en toernooien met Spotty, de campingmascotte!

De meeste gerechten uit de Toscaanse keuken zijn goed vertegenwoordigd in het campingrestaurant, waar je specialiteiten uit de regio kunt proeven. In de pizzeria wordt het lastig kiezen uit authentieke pizza's uit de houtoven. Of kies uit een van de heerlijke afhaalgerechten en neem deze mee naar je accommodatie waar je buiten kunt genieten. Een aantal van de meest heerlijke wijnen uit de regio proef je aan de bar, maar zorg ervoor dat je niet te veel drinkt!

Voor een echte glamping ervaring kun je kiezen voor een verblijf in een van onze luxe ruime tenten met een comfortabel interieur. Naast glamping accommodaties vind je hier ook een grote selectie van stacaravans met uitgebreide faciliteiten. Waard om te benoemen; je ervaart hier veel privacy, doordat de tenten en stacaravans tegen de heuvel aanliggen. En je zit midden in het bos. Aangename schaduw dus. Pluspunt: door de hoogte is het hier net een paar graden koeler.

Omgeving Camping Orlando In Chianti

De camping is gelegen in het hart van Toscane. Dit betekent dat je vanuit de camping echt alle kanten op kunt. Kies voor een mooie autorit door het achterland van deze prachtige regio en proef heerlijke Toscaanse wijn zoals de Chianti. Wissel dit af met een bezoek aan de historische steden Florence, Arrezo, Pisa en Siena. Leuk om aan je bucketlist toe te voegen zijn de spectaculaire scheve toren van Pisa en de Galleria degli Uffizi in Florence. Het Palazzo degli Uffizi is een paleis in Florence waarin een van de oudste en belangrijkste kunstmusea ter wereld is gevestigd. De keuze is aan jou!

Dus waar wacht je op? Boek een verblijf bij Camping Orlando in Chianti en ontdek je volgende favoriete Italiaanse vakantiebestemming.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging orlando in chianti

De ligging van "orlando in chianti" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.