Etruria

6
Vacanceselect.com logo

Prachtige ligging én direct aan zee én de cultuursteden van Toscane voor je deur. Strandliefhebbers opgelet, want Camping International Etruria in het romantische Toscane ligt pál aan de Middellandse Zee. Een frisse duik in zee of het zwembad. Italië, we komen eraan…Italië het land waar de zon zich graag laat zien. En geef hem eens ongelijk, die zon! Zo kom je die stranddagen wel door. Tóch ben je op de camping blij met een lekker schaduwplekje. En laat bij Etruria je accommodatie nou net in een heerlijk schaduwrijk pijnbomenbos staan!


Van water naar magieGa je naar het zwembad of het strand? Op het strand en dankzij het animatieteam lopen je kinderen rond met een big smile op hun snoetjes. Maar het zou toch wel érg sneu zijn als ze niet minimaal één dagje los mogen in het pretpark om de hoek: Cavallino Matto. Ja, écht om de hoek, want het ligt op nog geen kilometer afstand, in het havenplaatsje Marina di Castagneto. Van watershow naar magieshow naar attractie…

Veerboot en VolterraMaar laten we niet vergeten dat we hier in Toscane zitten. Jawel, die streek vol must-see steden, zoals renaissancestad Florence, Pisa met zijn scheve toren en Volterra op een heuvel. Nog wat tijd over? Pak de veerboot in Piombino naar het eiland Elba. Inderdaad, waar Napoleon ooit in ballingschap zat. Indrukwekkend! Waar wacht je nog op? Op naar Camping International Etruria!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging etruria

De ligging van "etruria" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.