Del Forte

6
Vacanceselect.com logo

Camping Del Forte is de plek bij uitstek om te onthaasten en de drukte van het dagelijks leven los te laten. Ontspan in de schaduw van de pijnbomen, snuif de eucalyptusgeur op die de zeebries meevoert, koester je in de zonnestralen op het Toscaanse zandstrand en neem een frisse duik in de zoute golven. Je kinderen hebben lol in het zwembad en de speeltuin. Of ze gaan op avontuur met het animatieteam. Tijd voor een ijsje of een onvervalste Italiaanse pizza? De pizzeria en ijssalon van Camping Del Forte bedienen je met Italiaanse flair. Meer zin in vis? Voor super verse vis zit je natuurlijk helemaal prima hier aan de kust. Wandel 's avonds naar een van de eettentjes in Marina di Bibbona en geniet van een van de Toscaanse visgerechten.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging del forte

De ligging van "del forte" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.