Free Time

6
Vacanceselect.com logo

COVID 19 measures

*All the rules and regulations issued by the (local) government must be followed. 


Additional information from the campsite/park 06-07-2020:

* Pool: limited if too busy

* All closed areas: mandatory mask

* shuttle bus to/from beach: at the moment not possible


Uitstapjes, strand, zwembad - je heb het hier voor elkaar! Camping Free Time is perfect als je houdt van vertier. Met een mooi zwembad - inclusief waterval en kinderbad - én het strand op loopafstand zit je hier helemaal goed!

Gezellige drukte's Zomers is het er gezellig druk, maar in voor- en najaar kan het er ook nog echt stil zijn - net wat je wilt dus! Je kampeert er tussen een aantal andere campings en vlak naast Free Time vind je een recreatiegebiedje waar je kunt vissen en waar 's avonds shows worden opgevoerd.

Netjes en gastvrijDeze echte Italiaanse camping is op en top netjes en de medewerkers nemen echt de tijd voor je. Op gezette tijden vind je animatie in en rond het zwembad en 's avonds kunnen de kids gezellig naar de kinderdisco. In de uitgebreide supermarkt haal je iedere ochtend je verse broodjes. De pizzeria op de camping is een aanrader!

Treintje naar het strandJe loopt zó naar het strand, maar met jonge kinderen is het ook handig om het treintje te kunnen pakken. Ontdek de restaurantjes in Marina di Bibbona en de vele oude stadjes in de omgeving, heerlijk om er doorheen te wandelen.

Hond meeIn een uurtje rijd je naar de grotere plaatsen in de omgeving. Houd je van de Toscaanse kunststeden, dan heb je de keus: Luca, Volterra, Siena, Florence, Pisa - roept u maar! Een dagje Elba of een rondje langs de wijncantina's is ook een aanrader.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging free time

De ligging van "free time" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.