Barco Reale

6
Vacanceselect.com logo

Camping Barco Reale, in Toscane, is een zeer goed verzorgde en milieubewuste camping met een panoramisch uitzicht op de omgeving. Geniet van het zonnetje aan de rand van het prachtige zwembad of lees een boek tussen de olijfbomen…totale ontspanning hier! De hele familie zal zich ook prima vermaken met het gezellige animatieteam! Spring in de auto en ontdek de prachtige omgeving of bezoek de befaamde steden Florence, Pistoia, Pisa of Siena! Hier kan het allemaal! 


Veel waterplezierIs er een zwembad? Ongetwijfeld de belangrijkste vraag van de kinderen. Ja, dat is er! Niet een, maar liefst 2! Neem een heerlijke verfrissende duik! De kinderen vermaken zich in het groot kinderbad met glijbaan! Daarna lekker in slaap vallen op een ligbed met het gezang van de vogels. En als de avond valt gaan alle lichtjes aan in de omliggende dorpjes. Magisch!

MangiareHeerlijk genieten op de camping, streekgerechten proeven of gewoon een pizza afhalen en op het terras van jouw stacaravan opeten? Genoeg keuze op het terrein. Natuurlijk kan je ook een heerlijke salade maken van streekproducten die je op de markt of bij een plaatselijke boer hebt gekocht. Alle stacaravans, safaritenten en bungalows hebben een rijk uitgeruste keuken die zich goed leent voor een avond zelf koken!

La Bella ToscanaDe camping ligt op de top van een Toscaanse heuvel en heeft een fantastisch uitzicht over de omgeving. Beroemde Italiaanse cultuursteden als Florence, Lucca en Pisa zijn goed te bereiken vanaf de camping. Het plaatsje San Baronto ligt op steenworp afstand, evenals het middeleeuwse stadje Pistoia. Deze verzorgde camping is gelegen in een heuvelachtig en bosrijk gebied van ongeveer 10 hectare. Een ideale plek om wandelingen en fietstochten te maken in het Toscaanse landschap. De kinderen zullen zich prima vermaken, want voor hen organiseert deze gezellige familiecamping allerlei activiteiten! En heeft u zin om even lekker niets te doen en te genieten van een mooi boek dan kunt u heerlijk verkoeling zoeken bij het zwembad!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging barco reale

De ligging van "barco reale" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.