Centro Vacanze Il Borgo

6
Vacanceselect.com logo

Begin de dag met de lekkerste cappuccino! In Centro Vacanze Il Borgo hangt een echt Italiaanse sfeer. Zomerse stranddagen wissel je af met stedentripjes. Want de beroemde kunststeden van Italië zijn vlakbij.


Rust en uitzichtCentro Vacanze Il Borgo ligt midden in de Toscaanse heuvels. Echt Italiaans eten aan lange tafels op het park. Een drankje drinken in de bar met prachtig uitzicht. De vakantiehuisjes zijn tegen de heuvel opgebouwd. Op heldere dagen zie je de zee in de verte. Je hebt hier een rustig plekje voor jezelf.

Cappuccino aan 't zwembadDe vakantiehuisjes worden omringd door bomen. Het groen wordt met liefde onderhouden. Er zijn twee zwembaden met ligbedjes. De allerkleinsten zijn zoet in het pierenbad. En oh, wat is die cappuccino hier lekker! Voor het ontbijt haal je verse broodjes in het winkeltje. Internet, wasmachines en oppas zijn er ook.

Strand en stadEr bestaat bijna geen betere plek in Italië om Toscane te ontdekken! Kunststeden als Florence en Lucca zijn vlakbij. En Cecina Mare ook. Zeven kilometer verderop wandel je door een pijnbomenbos naar het strand. En er zijn meer strandjes in de buurt.

KunststedenSiena is een van die andere kunstzinnige steden. De route ernaartoe gaat dwars door het goudgroene landschap, vol cipressen. Een boottochtje brengt je naar Elba. En om de hoek van het park ligt Guardistallo; alsof je in een Italiaanse film bent beland.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging centro vacanze il borgo

De ligging van "centro vacanze il borgo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.