Mareblu

6
Vacanceselect.com logo

Loop vanaf je stacaravan naar zee! Camping Mareblu wordt omringd door overweldigend natuurschoon. Leef de Toscaanse droom met het hele gezin in Italië! 


Loop door de prachtige pijnbossen naar zee Wandel door eeuwenoude pijnbossen naar het mooie Toscaanse strand, want Camping Mareblu ligt pal aan zee! De accommodaties zijn ruim, beschut, sfeervol en volledig ingericht. Bestel een pizza en geniet op je eigen terras van de pure smaken van Italië of laat je verleiden door de typisch Toscaanse gerechten die worden geserveerd in het campingrestaurant. Sassicaia and Ornellaia zijn de beste lokale wijnen. Vergeet ze niet te proeven!

Ravotten in het zwembad of een dagtrip naar Elba!De camping is voorzien van veel faciliteiten. Een dagje ravotten in het zwembad of een potje tafeltennis, voetbal of basketbal? Hier valt iedere dag iets nieuws te beleven! Middeleeuwse dorpjes zoals Populonia en Bibbona vind je niet ver van de camping. Ze liggen verscholen tussen de groene heuvels. Een dagtrip naar het eiland Elba mag trouwens niet ontbreken!

Uitzicht op de Toscaanse archipel Op de camping is een supermarkt tot je beschikking waar je heerlijke verse streekproducten kunt krijgen. Kijk uit over de eilanden van de Toscaanse Archipel terwijl een zachte zeebries door je haren gaat. Aan de Toscaanse kust kunnen duikers hun hart ophalen en voor de fanatiekeling is er een surfschool! Voor actie op en in het water ben je hier op de perfecte plek!

Magona en Livorno Hills Park Camping Mareblu is werkelijk een feest voor natuurliefhebbers! Een groot deel van de Etruskische kust wordt beschermd door lokale en grotere natuurorganisaties zoals het WWF. Maak een wandeling door dit zonovergoten natuurgebied van Toscane en vergeet niet een bezoek te brengen aan de oase van Magona Park en het Livorno Hills Park. Het natuurschoon is hier van een ongekende orde.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging mareblu

De ligging van "mareblu" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.