Le Tamerici

6
Vacanceselect.com logo

New Camping Le Tamerici is een gezellige autoluwe familiecamping gelegen in een rustige omgeving van Cecina Mare. Je treft hier een zwembad, een gezellig restaurant/pizzeria en moderne stacaravans. De kinderen zullen het ook uitstekend hebben hier dankzij de miniclub en tienerclub. En 's avonds….uitgebreide animaties en shows voor alle leeftijden! Dankzij de ligging van de camping kun je alle kanten op: denk aan de stad met de scheve toren of de stad waar twee keer per jaar de indrukwekkende Palio wordt gehouden. Waar wacht je nog op, boek nu jouw vakantie bij New Camping Le Tamerici aan de Toscaanse kust bij Vacanceselect!

De voorzieningen van New Camping Le Tamerici Dankzij de vele faciliteiten zal je hier helemaal genieten van uw vakantie. U vindt hier o.a.:
· Een heerlijk zwembad
· Een restaurant waar u streekgerechten kunt proeven
· Fietsverhuur voor prachtige tochten in de omgeving

En voor de kinderen zijn er o.a. de volgende faciliteiten:
· Afgescheiden kinderbad
· Videospelletjes en wifi
· Mooie buitenspeeltuin

Je kunt 's ochtends heerlijk vers brood en croissants ophalen bij de supermarkt. Voordat je teruggaat naar jouw caravan, neem in alle rust een heerlijke cappuccino aan de bar…een goed begin van de dag!

Uw verblijf op New Camping Le Tamerici De stacaravans zijn ruim en mooi gelegen op de camping. Alle stacaravans zijn keurig ingericht en beschikken over een grote, overdekte veranda met tuinmeubilair.

De omgeving van New Camping Le TamericiNew Camping Le Tamerici is rustig gelegen op ca. 500 m van het strand en 800 m van het centrum van Cecina Mare . Hier tref je gezellige winkels, bars en heerlijke (vis)restaurants. In de directe omgeving van de camping zijn er verschillende wandel- en fietspaden. Voor de camping ligt namelijk het grote pijnbomenbos van Cecina. Beroemde steden als Pisa, Lucca, Siena en Florence zijn goed te doen voor een uitstapje. Voor een dagje vol waterpret is Aqua Village in Cecina Mare aan te raden…gegarandeerd een leuk dagje voor jou en jouw kinderen!

Op New Camping Le Tamerici genieten u en uw familie van een heerlijke vakantie aan de Toscaanse kust! Veel waterpret, pure ontspanning en veel cultuur; op New Camping Le Tamerici vindt je alles wat je als vakantieganger kunt wensen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le tamerici

De ligging van "le tamerici" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.