Le Pianacce

6
Vacanceselect.com logo

Geen betere plek in Toscane dan terrassencamping Camping Le Pianacce. Alleen het uitzicht al is geweldig. Groene Toscaanse heuvels, pijnbomen, cipressen, wijnvelden en in de verte de zee. Op heldere dagen zie je zelfs Elba aan de horizon! Zwembad bij de hand en naar het strand neem je de pendelbus. Le Pianacce is een bosrijke, niet al te grote camping voor jonge gezinnen op een centrale plek in Toscane. Op een uur rijden van plaatsen als Pisa, Volterra en Grosseto.

Zwemmen en relaxenCamping Le Pianacce heeft knusse plekjes in het bos. Helemaal goed voor je siësta! Ook bij het zwembad! Relaxen op een ligbedje. Terwijl je kinderen in de waterspeeltuin spelen. Ja, de kinderen vermaken zich wel. Klimmen en klauteren in de avontuurlijke speeltuin. Midgetgolfen of meedoen met het animatieteam. En aan het eind van de dag? Laat je verwennen. Het campingrestaurant serveert heerlijke Italiaanse gerechten. En natuurlijk bruschetta vooraf. La vita è bella!

Panorama: heuvels en zeeJe moet er af en toe even flink voor klimmen. Maar dan word je wel getrakteerd op het mooiste uitzicht van Toscane. De accommodaties staan op geweldige plekken. Zie je jezelf al op je terras zitten met een lekkere wijntje en een Italiaanse kaasje uit de campingwinkel?

Italiaanse keuken en beroemde stedenLekker eten in de buurt? Castagneto Carducci ligt praktisch om de hoek. Schuif aan voor een Italiaanse specialiteit in een gezellige osteria. Ponte Vecchio in Florence, Piazza del Campo in Siena en dichterbij Piazza Anfiteatro in Lucca, Palazzo Aldobrandeschi in Grosseto of Volterra. Er valt zo veel moois te zien in de Toscaanse steden…Een gelato in de hand, een cappuccino op het plein. En natuurlijk een foto van de Toren van Pisa…

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging le pianacce

De ligging van "le pianacce" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.