Valle Gaia

6
Vacanceselect.com logo

Camping Valle Gaia is een top familiecamping niet ver van alle prachtige bezienswaardigheden van Toscane. Een mooie omgeving, een ontspannen camping met veel faciliteiten, heerlijke zwembaden… en dit allemaal onder de Italiaanse zon… wat is het hier geweldig!

Bello e Tranquillo Camping Valle Gaia is een oase van rust op het Toscaanse platteland en ligt in de schaduw van pijnbomen, olijfbomen en eucalyptusbomen. Het is een ideale plek voor een ontspannen vakantie en een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De kleine camping is rustig en goed onderhouden.

Zwembadplezier Is er een zwembad? Ongetwijfeld de belangrijkste vraag van de kinderen. Ja, dat is er! Niet een… maar liefst twee! Er zijn ook twee ruime kinderbaden voor de allerkleinsten. Heerlijk zonnen op een ligbedje kan ook. Tegen de avond kun je snel nog even wat boodschappen of een afhaalmaaltijd halen.

Koken of uit eten? Heerlijk genieten op de camping, streekgerechten proeven of gewoon een pizza afhalen en op het terras van jouw stacaravan opeten? Genoeg keuze op de camping. Natuurlijk kun je ook een heerlijke salade maken van streekproducten die je op de markt of bij een plaatselijke boer hebt gekocht. Alle accommodaties hebben een keuken die zich goed leent voor een avond zelf koken. En daarna een heerlijke gelato bij de bar halen.

Idyllische dorpjes Het ene dorpje is nog mooier dan het andere. Smalle steegjes, oude kerkjes, kasteelruïnes waar je prachtige picknickplekjes vindt… In het haventje van Cecina Mare kun je heerlijk eten. Zie de zon ondergaan en geniet van het magische uitzicht op het eiland Elba. Breng ook een bezoek aan de omliggende steden zoals Pisa, Siena en niet te vergeten, Florence.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging valle gaia

De ligging van "valle gaia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.