Agriturismo Tenuta Antica Cavalleria

6
Vacanceselect.com logo

Tenuta Antica Cavalleria ligt in de groene heuvels aan de voet van de Etna vulkaan aan de oostkant van Sicilië. Dit fraai gerestaureerde boerenlandgoed bestaat uit 5 hectare grond en heeft een rustige ligging met een panoramisch uitzicht op de wijn- en olijfgaarden en op de Etna Vulkaan! Kom het zelf ervaren en boek vandaag nog bij Vacanceselect uw verblijf op deze unieke plek! 


De voorzieningen van Tenuta Antica Cavalleria Bijzonder bij Tenuta Antica Cavalleria is de gastvrijheid en passie van de familie di Bella…..en die passie delen ze graag met u, BENVENUTI! Zo kunt u elke woensdag Mamma Maria helpen bij het pasta maken. In de Trattoria zet zij speciaal voor haar gasten de lekkerste gerechten op het menu met eigen producten als fruit, groenten, kruiden en olijfolie. Een glaasje van de eigen wijn en citroenlikeur maakt de maaltijd compleet. Geniet u daarnaast ook van:
· Het heerlijke zwembad met zonneterras, ligbedden en parasols
· De poolbar waar u hapjes, drankjes en lichte lunches kunt bestellen
· Leuke activiteiten als wijnproeven, druivenoogst, Siciliaanse muziekavond

Ook de kinderen zullen zich hier goed vermaken. Zo zijn er regelmatig activiteiten als:
• Spelletjes in het zwembad
• Voetballen in het dorp
• Siciliaanse dakpannen beschilderen

Verspreid rondom het hoofdgebouw vind u schaduwrijke terrasjes met bankjes en zitjes, waar u kunt genieten van de prachtige omgeving.

Uw verblijf in Tenuta Antica Cavalleria Tenuta Antica Cavalleria bestaat uit een hoofdgebouw met 3 appartementen, hier treft u ook de trattoria en het zwembad. Verspreid over het terrein liggen nog 4 boerenwoningen omgetoverd tot comfortabele vakantiewoningen. De rustieke Siciliaanse sfeer is behouden door gebruik van authentieke materialen, zoals houten balken plafonds, terracotta vloeren en originele lavastenen. Alle vakantiewoning hebben een eigen terras waar u heerlijk kunt eten terwijl u uit kijkt over de mooie wijn- en olijfboomgaarden en …… de Etna! Zie voor meer informatie het tabblad ' bekijk de vakantiewoning'.

Tenuta Antica Cavalleria op het prachtige Sicilië staat voor pure ontspanning! Lekker zwemmen, in het zonnetje liggen en smullen van de lekkerste gerechten van Mama Maria of juist lekker op pad om het veelzijdige Sicilië te ontdekken, alles kan. Kom naar Tenuta Antica Cavalleria en geniet van een onvergetelijke vakantie op Sicilië!

Op pad!Tenuta Antica Cavalleria ligt in het prachtige landschap aan de voet van de Etna vulkaan. Uiteraard is een bezoek aan het bijzondere zwarte lavalandschap van deze nog levende vulkaan een echte 'must'. Wilt u ontspannen genieten van een dagje zon, zee, strand, ga dan naar de gezellige badplaats Giardini Naxos. Flaneren kunt u in het pittoreske Taormina waar de fruitbomen de straten sieren en u de leukste winkeltjes en terrasjes vindt. Ook de stad Catania is zowel voor shoppers als voor cultuurliefhebbers een echte aanrader. Verras de kinderen met een dagje pretpark Etnaland of met de spectaculaire ervaring van het waden door de waterkloof van de Alcantara rivier. De golfer kan zich uitleven op de nabijgelegen golfbaan Il Picciolo.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging agriturismo tenuta antica cavalleria

De ligging van "agriturismo tenuta antica cavalleria" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.