4 Mori Family Village

6
Vacanceselect.com logo

Een heerlijke camping aan de prachtige kust van Sardinië! Een camping waar de Italianen zelf ook graag komen, altijd een goede graadmeter! Dankzij het animatieteam én het mooie strand, komen kinderen (en ouders) niets tekort op 4 Mori Family Village.


Voor ieder wat wilsOp deze kindvriendelijke camping laat je je kinderen met een gerust hart spelen, in de speeltuin, in het fijne zwembad maar ook op het prachtige strand en in de heerlijke zee. Aan activiteiten geen gebrek: 's avonds na het eten swingen de jongste kinderen nog even lekker bij de minidisco nadat ze overdag al volop zijn vermaakt door de animatie. Wat zullen die lekker slapen! Voor de iets grotere kinderen, organiseert het team allerlei sportactiviteiten. Bij 4 Mori Family Village beleef je gegarandeerd een heerlijke vakantie. De voorzieningen zijn echt top, van het grote terras bij het zwembad tot het leuke specialiteitenrestaurant. Zin in vertier? Kies maar: aquagym, strandvolleybal, tafeltennis, live muziek, sportwedstrijden, cabaretvoorstellingen…de animatie is hier niet alleen voor de kinderen!

Vlakbij een topstrandAlleen de ligging van 4 Mori Family Village is al super. Op 200 meter van het mooie zandstrand Is Perdigonis. De mooie stranden van Costa rei Sud, vind je op een half uurtje rijden. Aanrader: maak eens een boottochtje naar Cagliari. En bekijk alle bezienswaardigheden; de kathedraal, botanische tuin, het archeologisch museum, de Bastione met een spectaculair uitzicht of de enorme overdekte markt met verse producten. En…de rest ontdek je zelf. Muravera ligt aan de zuidoostkust van Sardinië. Ver van huis, maar prima te bereiken met de veerboot naar Arbatax, Cagliari of Golfo Aranci. Of neem het vliegtuig naar Cagliari, slechts 70 km verderop! Voor een fantastische strandvakantie op Sardinië, zit je op 4 Mori Family Village goed!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging 4 mori family village

De ligging van "4 mori family village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.