Bella Sardinia

6
Vacanceselect.com logo

Camping Bella Sardinia ligt midden in een groot pijnbomenbos op het schiereiland Sinis-Penisula aan de westkust van Sardinië. De camping ligt direct aan het mooie witte zandstrand Is Arenas, dat bekend staat om de zeeschildpadden. Camping Bella Sardinia is de perfecte plek voor gezinnen die van rust en natuur houden. Bij aankomst voel je de gemoedelijke en ontspannen sfeer. De hoge pijnbomen zorgen voor schaduw en overal hoor je de vogeltjes. Geniet van de heerlijke stranden en maak excursies; heel mooi is het natuurgebied van de Monte Ferru. Ooit flamingo's van dichtbij gezien?


Veel waterpretHet fijne zwembad met apart kinderbad biedt uren plezier aan de kinderen én hun ouders. Lekker ontspannen op een van de ligbedden is natuurlijk ook een optie. De camping ligt direct aan het fijne zandstrand. Schelpen zoeken, zandkastelen bouwen of een potje beachvolleybal….wat je maar wilt. Voor je boodschappen kun je terecht in de supermarkt. Een keer geen zin om te koken? Haal een pizza of probeer de lokale specialiteiten in het restaurant van de camping! Daarna nog even meedoen met het avondprogramma en tot slot genieten van de adembenemende zonsondergang op dit eiland!

Flamingo's en schildpadden kijkenGa naar Monte Ferru en kijk hoe de flamingo's leven in hun eigen leefomgeving. Als je geluk hebt, zie je ook zeeschildpadden op het strand als die even de zon aanbidden. Vraag de receptie naar de excursiemogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een ontdekkingstocht langs prachtige stranden en baaitjes in de buurt. Een bezoek aan de stad Oristano is zeer de moeite waard. Je vindt er nog sporen uit de middeleeuwen toen deze stad nog regeerde over een groot deel van Sardinië. Che bella la Sardegna!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging bella sardinia

De ligging van "bella sardinia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.