Torre del Porticciolo

6
Vacanceselect.com logo

Camping Torre del Porticciolo is gelegen aan de prachtige 'Riviera del Corallo' aan de noordwestkant van het Italiaanse eiland Sardinië. De camping ligt op slechts 150 meter van zee aan een kleine en beschutte baai met een prachtig strand. Het strand is bovendien kindvriendelijk en ideaal voor snorkelaars. Beleef deze onvergetelijke vakantie in Italië met Vacanceselect!


De voorzieningen van Camping Torre del Porticciolo De camping biedt u aangename voorzieningen voor een geslaagde gezinsvakantie. Zo is er een:
· Zwembad met kinderbad
· Restaurant en bar
· Animatieprogramma voor jong en oud

Uw kinderen zullen zich ook zeker prima vermaken, voor hen is er o.a.:
· Kinderanimatie
· Kinderspeeltuin
· Spelletjesruimte

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de minimarkt op de camping.

Sardinië op zijn best!De camping ligt midden in het natuurreservaat 'Porto Conte', dit maakt Camping Torre del Porticciolo een ideale uitvalsbasis om de natuur- en historierijke noordwestkant van Sardinië te ontdekken. In Alghero (op slechts 15 km) waant u zich tussen twee werelden. Enerzijds bent u toch echt op Sardinië met haar hagelwitte zandstranden en helderblauwe zee, anderzijds is de Spaanse invloed van voorheen hier duidelijk merkbaar. Alghero bestaat uit een historisch deel met smalle straatjes en kleine restaurantjes. Aan de moderne boulevard vindt u de haven, waarvandaan u met de boot een lang zandstrand en diverse grotten kunt bezoeken.ervaren u een uw familie een heerlijke vakantie in Italië!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging torre del porticciolo

De ligging van "torre del porticciolo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.