Europing

6
Vacanceselect.com logo

Een camping in het bos? Direct aan zee? In de buurt van Rome? Met een fijn ruim zwembad? Op Camping Europing heb je het allemáál! In de koelte van het bos geniet je van de warme zomerdagen en het Italiaanse leven. Een uitgelezen plek om het beste van Toscane en Lazio te ervaren!


Actie op de camping en aan zeeDoe je mee met de animatie, ga je tennissen, fitnessen, voetballen of huur je een fiets? Of geef je de voorkeur aan waterpret? De camping biedt je een ruim zwembad met kindergedeelte met kleine glijbaantjes en een jacuzzi. En zoals de wind al verraadt, is de zee heel dichtbij. Handdoek, boek en fles water mee en je loopt er zo naartoe. Aan het strand pak je een kano of waterfiets. Of een ligbedje met parasol. Of speel mee met een potje beachvolleybal. Volop actie op de camping én aan zee.

Rome en het BolsenameerRome! Het staat vast op je to do lijstje…Vanaf Camping Europing is Tarquinia vlakbij. Met de trein vanuit Tarquinia ben je dan binnen een uur in de stad. Maar het is ook een goed idee om in Tarquinia zelf te blijven hangen. Ga in de oude binnenstad op zoek naar de overblijfselen van de Etrusken! De trots van deze streek is de witte wijn van Montefiascone. In dit oude stadje is elk jaar in augustus een wijnfestival met een historische processie. Vanaf het bovenste deel van het stadje heb je het mooiste uitzicht op het vulkanische Bolsenameer. Het Meer van Bolsena: een dag aan de waterkant, lekker zonnen, zwemmen en watersporten. Heerlijk hier in Italië!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging europing

De ligging van "europing" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.