Village Roma Capitol

6
Vacanceselect.com logo

Krijg het beste van twee werelden tijdens je familievakantie op Camping Roma Capitol. Op deze ruime en schaduwrijke camping geniet je van alle voordelen van een camping midden in de natuur. Ook heb je de mogelijkheid om één van Europa's meest charmante steden te bezoeken. Roma Capitol is ideaal gelegen om te eten, slapen, spelen, ontdekken en genieten van een idyllische Italiaanse vakantie.

De camping biedt een fantastisch scala aan faciliteiten en activiteiten. Een kampeervakantie is niet compleet voordat je een verfrissende duik hebt genomen in het zwembad. Bij Roma Capitol heb je nog keuze ook, want de camping beschikt over maar liefst drie zwembaden.

Het zwembad bestaat uit een modern olympisch bad, een ontspanningsgedeelte, een spa en een pierenbad voor kinderen. Hier kunnen de allerkleinste veilig spelen in het ondiepe water. Jongeren hebben ook de mogelijkheid om actief te blijven door te voetballen, tennissen of basketballen op de sportvelden.

Op de camping zal geen moment van verveling toeslaan. Het uitgebreide animatieprogramma zal hier voor zorgen. De kinderen worden iedere dag vermaakt door het vriendelijke campingpersoneel met spelletjes, wedstrijdjes en nog veel meer leuke activiteiten.

Wanneer je wilt gaan dineren, is er voldoende keus. Je kunt bijvoorbeeld op de markt gaan winkelen voor de heerlijke lokale producten. Hiermee haal je alles in huis om bij je eigen accommodatie een top maaltijd te bereiden. Het restaurant is ook iedere dag geopend voor een welverdiende pizza of pasta.

Ons aanbod stacaravans is geschikt voor alle budgetten en ze zijn uiteraard volledig ingericht. De accommodaties staan op ruime plaatsen onder de schaduwrijke pijnbomen. Tevens beschikken alle stacaravans over prima woonruimtes, goede voorzieningen en een zonneterras. Het feit dat alle accommodaties over airconditioning beschikking maakt een vakantie op deze camping helemaal af.

In de omgeving van Camping Roma Capitol

De locatie van Camping Village Roma Capitol is absoluut perfect! Je verblijft op loopafstand (4,5 km) van het mooi “Lido di Ostia” strand en op slechts een uur van de bruisende Italiaanse hoofdstad.

Ga op een dagtocht naar de hoofdstad van Italië en bezoek prachtige historische locaties als het Colloseum, de Trevifontein, het Forum Romanum en Vaticaanstad. Een dag in de stad Rome volstaat niet zonder bij te tanken met een heerlijk stuk Piazza Venezia en een beroemde gelato. Dit alles staat je allemaal te wachten tijdens je verblijf op dit prachtige resort.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging village roma capitol

De ligging van "village roma capitol" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.