Fabulous Village

6
Vacanceselect.com logo

Altijd al een keer naar Rome gewild? Als je Camping Fabulous boekt kan dat en ook nog eens op je gemak. Met tussendoor een dagje relaxen aan het zwembad waar je vanaf je ligbed de stad al ziet liggen...Rome! Camping Village Fabulous ligt in een eeuwenoud pijnbomenbos. Heerlijk rustig. Alsof je in een stadspark verblijft…Een ideale combi van een gezinsvakantie én een stedentrip naar Rome!

Relaxen op de campingWat is er fijner dan een frisse duik nemen na een dag Rome? Glijden van waterheuvels in het lagunebad. Nog even bubbelen in de jacuzzi. Of lekker lezen op de veranda voor je stacaravan. Speel je liever een potje midgetgolf of tennis? Kan ook. De kleintjes springen eindeloos op de trampoline. 's Avonds bakken de Italiaanse koks van de camping je favoriete pizza. En neem je als toetje… een onvervalst Italiaans ijsje!

In 20 minuten in de stadOp naar Rome! De bus stopt voor Camping Fabulous. Bij het infopoint kun je alvast kaartjes voor de metro en bezienswaardigheden kopen. En in 20 minuten ben je in het centrum van de stad. Ga je mee op fietstour? De gids laat je de mooiste plekjes van Rome zien. In Rome kun je je dagenlang vermaken! Een openluchtmuseum waar je nooit uitgekeken raakt. Heb je de hoogtepunten zoals het Colloseum, Sint Pietersplein, Vaticaanstad en de Trevifontein gezien? Duik dan het echte Italiaanse stadsleven in. Of ga een dagje naar het strand bij Ostia. En ga lekker eten in Frascati, het best bewaarde geheim van de locals!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging fabulous village

De ligging van "fabulous village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.