Blu International

6
Vacanceselect.com logo

Blu International Camping is de leukste familiecamping aan het Bolsenameer in Italië! Je zult je direct thuis voelen door de gastvrije ontvangst en de ontspannen sfeer. Op Blu International Camping vind je een prima restaurant met terras waar je 's avonds heerlijk onder de bomen zit te genieten van één van de smakelijke streekgerechten en een goed glas wijn. Bovendien vind je op deze familiecamping een fijn zwembad en een strand, direct aan het meer van Bolsena. De kinderen zullen het hier geweldig vinden, dus boek vandaag nog je vakantie naar het meer van Bolsena! 


De voorzieningen van Blu International CampingDeze kleine familiecamping is lekker overzichtelijk en van alle gemakken voorzien:
. Heerlijk zwembad
. Prima restaurant
. Strand direct aan het meer

Naast alle faciliteiten is er ook nog een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Geniet met het hele gezin op Blu International CampingDe kinderen vermaken zich prima in het meer of in het zwembad, terwijl jij geniet van een goed boek. Wil je Italiaans leren tijdens je vakantie? Zelfs dat kan! Op Camping Blu International leren ze het je graag! Blu International Camping is het ideale vakantieadres als je wilt genieten van het authentieke Italië!

De omgeving van Blu InternationalIn dit gedeelte van Italië vind je nog de rust en de charme van de schilderachtige middeleeuwse dorpjes in een lieflijk heuvellandschap. Niet voor niets zegt men wel dat het meer van Bolsena één van de parels van Italië is. De liefhebber van antieke cultuur is hier aan het juiste adres. Overal zijn nog volop overblijfselen uit de tijd van de Etrusken terug te vinden. In deze idyllische omgeving ligt Blu International Camping, in het hartje van Italië in het plaatsje Bolsena, aan het mooiste en schoonste meer van het land. Het meer van Bolsena ligt ook zeer centraal. In een uurtje rijd je naar de Toscaanse kust, naar Rome of naar de kunststeden in Toscane.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging blu international

De ligging van "blu international" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.