Internazionale Manacore

6
Vacanceselect.com logo

Camping Internazionale Manacore ligt direct aan zee in een prachtige baai in de regio Puglia. Zwemmen, sporten, animatie en een wit zandstrand; op deze ruim opgezette terassencamping vind je werkelijk alles wat je van een vakantie verwacht. De omgeving biedt allerlei mogelijkheden voor leuke en actieve dagjes uit en in de sfeervolle kustplaatsjes geniet je van de heerlijke Italiaanse keuken. Je gezin vermaakt zich hier volop. Pak je koffers maar in voor een fijne vakantie in Puglia!


Wat is er te doen?Elke dag heeft het animatieteam van Camping Internazionale Manacore weer iets nieuws in petto voor kinderen van alle leeftijden. De discoavonden vallen bij tieners zeker in de smaak! Als gast profiteer je behalve van het zwembad (mét uitzicht op zee) ook van de sportvelden, winkeltjes en niet de vergeten het restaurant (neem de super verse vis!) op de camping.

PugliaCamping Internazionale Manacore ligt direct aan zee op slechts 5 km van het plaatsje Peschici. Neem vanuit hier de boot naar de kleine eilandengroep Isole Tremite, ongerepte schoonheid in kristalhelder water; een aanrader! Nog een advies: herten of wilde zwijnen spotten tijdens je wandeling of fietstocht in het nabijgelegen natuurpark Parco Nazionale Foresta Umbra; prachtig. Op een terras genieten van de Italiaanse keuken? Haal je hart op Vieste (18 km), één van de gezelligste plaatsen langs de kust van Puglia.

Goed om te wetenStrandservice (1 parasol, 1 ligbed en 1 strandstoel) is inclusief!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging internazionale manacore

De ligging van "internazionale manacore" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.