La Masseria

6
Vacanceselect.com logo

Camping La Masseria is een op en top familiecamping in het mooie Zuid-Italië! Het prachtige strand van de camping en het fijne zwembad staan garant voor een heerlijke vakantie. Vanaf Camping la Masseria loop je via een tunneltje direct het strand op. Camping La Masseria ligt het gebied Salento in Puglia in de hak van de Italiaanse laars. Kenmerkend zijn hier de witte zandstranden, baaitjes met helder water en gezellige vissersdorpjes zoals bijvoorbeeld Gallipoli. Mooier kan bijna niet!


Faciliteiten op Camping La MasseriaDe voorzieningen op de camping maken je vakantie onvergetelijk. Waterplezier, sporten of genieten van een hapje en drankje, allemaal mogelijk! Even op een rijtje:

• Zwembad en apart kinderbad met zonneterras
• Restaurant, bar, beachbar en minimarkt
• Speeltuin en miniclub
• Sport- en avondprogramma
• Tennis en paardrijden

Puglia, de hak van de Italiaanse laarsPrachtige stranden, baaitjes met felblauw water, geweldige natuur en bomvol geschiedenis. Camping La Masseria is een perfect startpunt om dit nog zo authentieke stukje Zuid-Italië te verkennen. Op de 'punt' onder Camping la Masseria vind je het sfeervolle oude havenstadje Gallipoli. Gewoon slenteren en ontdekken, de pleinen, winkeltjes, markten, kerken en natuurlijk steeds een ander (supervers) visgerecht proeven! Lecce iets ten noorden van La Masseria is één groot barokfeest met overdadig gedecoreerde gevels en façades; pracht en praal. Een uurtje noordwaarts, stuit je op het witte stadje Ostuni. Stralend fris gekalkte huizen, blauwgroene deuren, mediterrane planten, oude met keien geplaveide smalle kronkelstraatjes, trappetjes en doorkijkjes, alsof je in een Arabisch sprookje rondloopt. Wow! Hier maak je je mooiste vakantiefoto's en eet je de lekkerste ambachtelijke ijsjes.

En wat kunnen de kinderen genieten in het waterpark Splash Parco Acquatico, net naast de camping gelegen. Voor de tieners is hier 's avonds disco!

Dompel je onder in Puglia voor een gevarieerde vakantie, wij wensen je alvast Buone Vacanze!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging la masseria

De ligging van "la masseria" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.