Residence Porto Letizia

6
Vacanceselect.com logo

Het is genieten van het Italiaanse leven in Residence Porto Letizia. Slechts enkele kilometers over de Zwitserse grens bevindt zich aan het fraaie meer van Lugano Residence Porto Letizia! Residence Porto Letizia is een aangenaam vakantiepark met als decor, de prachtige bergen die deze vakantieplek zo bijzonder maakt. Op enkele kilometers tref je het mooie Comomeer met haar prachtige steden. 

Een mooi alternatiefHeb je wel eens van het meer van Lugano gehoord? Een goed alternatief voor bijvoorbeeld het Gardameer. Wel de prachtige natuur en de ligging direct aan het meer, niet de drukte van het Gardameer. Residence Porto Letizia is bij vele Nederlanders bekend en dat is niet voor niets. Het is een groot vakantiepark, maar daar merk je weinig van als je er bent want het terrein is ruim opgezet.

Veel waterplezierHeerlijk het meer. Lekker zwemmen en genieten met de kinderen in het water. Daarna lekker even ontspannen op een ligbed met een boekje. Maar zandkastelen bouwen hoort ook bij vakantie. Voor je ligt het privé zandstrand met fijne zand. Luchtbeddenrace toernooitje beginnen?

Lekker etenNatuurlijk kun je op het vakantiepark blijven. Kook je zelf? Alle vakantiewoningen hebben een rijk uitgeruste keuken die zich goed leent voor een avond zelf koken. Er is een supermarkt voor de boodschappen. Of haal een pizza. Lekker uit eten kan ook. Op het vakantiepark of in het centrum van Porlezza.

Idyllische dorpjesHet ene dorpje is nog mooier dan het andere. Smalle steegjes, oude kerkjes, kasteelruïnes waar je prachtige picknickplekjes vindt… In het haventje van Porlezza kun je heerlijk eten. Zie de zon ondergaan achter de bergen en geniet van het magische uitzicht. Door de heuvels grenzend aan het meer lopen er heel wat aangename fiets- en wandelroutes langs verscholen dorpjes. Op één van die routes langs het Lago di Piano. Van hieruit zijn o.a. Varenna en Bellagio met een boottocht te bezoeken. Interessante (kunst)steden als Milaan, Como en Lugano zijn vanuit het complex makkelijk te bereiken.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging residence porto letizia

De ligging van "residence porto letizia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.