L'Ardéchois

6
Vacanceselect.com logo

Camping l'Ardechois heeft een ideale ligging midden in het mooie landschap van de Ardèche en er wacht je een hartelijk welkom van de Nederlandse eigenaren! Voor wie van rust houdt maar ook van een sportieve uitdaging is dit dé ideale vakantieplek. Er is een fijn verwarmd zwembad met ligbedden, een prachtig uitzicht en een apart kinderbad. Voor de lunch en het diner staat het restaurant met het gezellige terras tot je beschikking. Of proef de overheerlijke afhaalbroodjes of ga bij de snackbar langs! Camping l'Ardèchois heeft alle ingrediënten voor een fijne vakantie voor het hele gezin.


LiggingCamping l'Ardechois ligt bij het dorpje St. Sauveur-de-Montagut, in de noordelijke Ardèche. De prachtige natuur, de unieke uitzichten en de rivier l'Eyrieux zijn kenmerkend voor deze regio. De Tendi safaritenten staan op een bijzonder mooie plaats. Op een plateau nabij het riviertje de Gluyere. Hier kunnen de kinderen heerlijk zwemmen, vissen en dammen bouwen! De omgeving van Camping l'Ardechois leent zich uitstekend voor het maken van dagtochtjes. Beleef bijvoorbeeld de Ardèche Miniature, de Ardèche in het klein!

VoorzieningenOp Camping l'Ardechois wordt er alles aan gedaan om je vakantie tot een succes te maken!
Voor een hapje en een drankje en de dagelijkse boodschappen zijn er:
• Receptie met winkeltje
• Restaurant met terras
• Snackbar
• Afhaalbroodjes

En aan de kinderen is ook gedacht:
• Leuk verwarmd zwembad met ligstoelen
• Apart verwarmd kinderbad voor de kleintjes
• Speeltuintje

Vier een onvergetelijke vakantie op Camping L'ArdechoisRust, ruimte en natuur, een verwarmd zwembad tot je beschikking, een restaurant met streekspecialiteiten en een overvloed aan leuke activiteiten. Als dat geen vakantie vieren is!

Duurzame campingDeze camping heeft het ecolabel 'Green Key'. Dit label is hét internationale keurmerk voor bedrijven in onder andere de recreatiebranche op het gebied van duurzaam ondernemen. Deze camping doet er dus alles aan om het milieu te sparen zonder dat je als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Deze camping toont met dit label aan dat zij een stap verder zetten dan de normale wet- en regelgeving van ze vereist.
Een Green Key camping zal altijd zuinig omgaan met energie en water, door bijvoorbeeld gebruik te maken van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Voor de schoonmaak worden alleen milieuvriendelijke middelen gebruikt en er wordt met respect omgegaan met personeel en (lokale) leveranciers.
Voor meer informatie en details kun je terecht bij de receptie van de camping.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging l'ardéchois

De ligging van "l'ardéchois" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.