Lido di Monvalle

6
Vacanceselect.com logo

Camping Lido di Monvalle ligt op een bijzonder mooi plekje aan het Lago Maggiore, direct aan een kleine baai aan de zuidoost kant van het meer. Deze vriendelijke en echt Italiaanse familiecamping biedt alle ingrediënten voor je welverdiende vakantie. Een eigen privéstrandje voor de camping, lekker luieren op de grasweide, terwijl je kinderen veilig spelen in het water. Huur een waterfiets en ontdek het gebied het water, prachtig!


Rustige familiecampingCamping Lido die Monvalle is de perfecte plek voor rustzoekers met een gezin. Een gemoedelijke sfeer, beetje kanoën, jeu de boules of volleybal spelen. En het animatieteam dat er alles aan doet om je kinderen te vermaken. En 's avonds? Dan eet je pizza op de camping en geniet daarna van een show met een smakelijk ijsje.

Isola BellaVanuit Camping Lido di Monvalle maak je makkelijk leuke uitstapjes rond en óp het Lago Maggiore. Absolute aanraders zijn: een boottochtje naar de Borromeïsche eilanden of een tocht naar het Nationaal Park Val Grande ten westen van het meer. En wat dacht je van een ochtend klimmen en klauteren in het Adventure Park in Baveno? En als je toe bent aan gezelligheid? Ga dan naar plaatsjes als Verbania, Stresa en Baveno. Rustig slenteren door winkelstraatjes, genieten van een ijsje op een terrasje of Italiaanse specialiteiten proeven in een van de vele restaurantjes. Fijn hier aan het Lago Maggiore!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging lido di monvalle

De ligging van "lido di monvalle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.