Okay

6
Vacanceselect.com logo

Gastvrij, kindvriendelijk, gemoedelijk, rustig, ontspannen en nostalgisch, dat is de sfeer van Camping Okay. De camping ligt direct aan het Lago Maggiore met langs de oever een brede grasstrook met schaduw van de bomen. Prima plek voor je ligbed! Uiteraard ontbreekt het zwembad niet…En wat dacht je van een ontdekkingstocht door de prachtige omgeving? De eilanden, de bergen, plaatsen als Arona en Stresa en wil je het groter aanpakken? Milaan is een uurtje rijden!


WaterHet zwembad op Camping Okay heeft een kindergedeelte waarin de 'bambini' lekker spetteren, spelen en poedelen. En met het strandje voor de deur is de waterpret compleet. Voor de kinderen is het ook een ontspannen camping. Beetje spelen op de speeltoestellen, een potje tafeltennis of jeu de boules of met de andere kinderen meedoen met het animatieprogramma. En je vakantiedag sluit je relaxt af met een overheerlijke pizza uit de pizzeria van de camping!

Angera, Stresa of Milaan?Naar de overkant van het Lago Maggiore? Pak de veerboot! Koop in Stresa een hop-on-hop-off ticket voor 1 dag om de Borromeïsche eilanden te bezoeken. Oorspronkelijk het buitenverblijf van de familie Borromeo en sinds lange tijd ook opengesteld voor publiek. Op Isola Bella (de naam zegt het al) bezichtig je het palazzo en de terrastuin. Op Isola Madre (het grootste eiland) zijn de botanische tuin met kunstwerken en het palazzo met de tentoonstelling van poppentheaters toegankelijk. Op Isola dei Pescatori, eet je (je raadt het al) de zaligste visgerechten. Een andere erfenis van de Borromeo familie, dit keer van prinses Bona Borromeo, vind je in het kasteel van Angera. In het poppenmuseum daar, is een indrukwekkende collectie poppen, speelgoed en meubels tentoongesteld. Een ander succesuitje met kinderen: het kleinschalige waterpark Brebbia (kwartiertje rijden). Veel glijbanen en niet duur. Wel duur, maar alleen kijken is al leuke ervaring; een dag naar modestad Milaan. De rustige Camping Okay is een ideale uitvalsbasis om er op uit te trekken!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging okay

De ligging van "okay" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.