Continental Village

6
Vacanceselect.com logo

Continental Camping Village ligt direct aan het Mergozzomeer en slechts 1 km van het Lago Maggiore. Het Mergozzomeer is een rustig meer waarbij het strand langzaam afloopt. Ideaal voor kleine kinderen om te spelen in het ondiepe water. Continental Camping Village is een fijne familiecamping met voor jong en oud een leuk animatieprogramma. Het stadje Verbania heeft leuke restaurantjes voor als je 's avonds geen zin hebt om te koken. Potje golfen? Je kunt naar de 9-hole golfbaan lopen vanuit de camping!

Het schoonste meer van Europa De camping ligt direct aan het schoonste meer van Europa, Lago di Mergozzo. De kinderen kunnen talloze zandkastelen bouwen terwijl jij heerlijk ligt te zonnen. Windsurfen, waterfietsen, kanoën, alles is mogelijk hier. Het is hier niet alleen prachtig, er is ook nog heel veel leuks te ondernemen. Op het nabijgelegen Lago Maggiore kun je mooie boottochtjes maken. De bergen en natuur zijn prachtig om te wandelen en fietsen én andere sportieve activiteiten zoals canyoning, raften, deltavliegen en zelfs bungeejumping. Vanwege het milde klimaat zijn er ook verschillende prachtige botanische tuinen, voor wie het iets rustiger aan wil doen. Er is een kabelbaan voor een tochtje naar een indrukwekkend uitzicht, tevens beginpunt voor mooie tochten.

Zwembadplezier Maar liefst een 1.200 m² groot zwembad! Met stroomversnellingen, hydromassage, golfslagbad en waterglijbanen…wat wil je nu nog meer? Heerlijk liggen op een ligbed mag ook. Het meer van Mergozzo is klein maar zeer mooi. Helder water, een zandstrand en uitermate geschikt voor kinderen vanwege het langzaam aflopen van het strand. Op ca. 1 km ligt het bekende Lago Maggiore.

Alles ontdekken per boot Maak een mooi excursie of huur een zeilboot en ontdek de prachtige omgeving bij Lago Maggiore. Hoogtepunten zijn de Borromeïsche eilanden bestaande uit Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori. Bezoek de locale markten en ook die net over de grens bij Lugano, Zwitserland.

Potje GolfenVoor de Golf liefhebbers is Continental Camping Village de ideale plek! Via de camping loop je zo naar de naastgelegen 9-hole Golfbaan. Prachtige bergen en het meertje van Mergozzo als decor! Werkelijk fantastisch! Via de camping zijn zeer aantrekkelijke greenfee's te krijgen voor een dagje golfen.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging continental village

De ligging van "continental village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.