Isolino

6
Vacanceselect.com logo

Op Camping Village Isolino zit je op een van de mooiste plekjes aan de oever van het Lago Maggiore. Maak een vakantiefoto met op de achtergrond het prachtige uitzicht op het Lago Maggiore. Daarmee maak je de thuisblijvers gegarandeerd jaloers!


Pool with a view Pffft…warm? Fris dan lekker op in het geleidelijk aflopende Lago Maggiore of in een van de zwembaden. Zie je jezelf al bubbelen in de whirlpool terwijl je kinderen van de glijbaantjes roetsjen? Behalve zwemmen kun je pingpongen, voetballen of op een van de glijbanen in de speeltuin spelen. Bovendien zorgt het bezielde animatieteam dat er altijd wat te beleven is.

Beroemd Het heerlijke schepijs op de camping is beroemd! Verwen jezelf af en toe. Natuurlijk staat pizza uit het restaurant ook een keer op het vakantiemenu of neem een afhaalmaaltijd mee naar je eigen terras, handig. Op Camping Village Isolino is een winkel voor verse broodjes en je dagelijkse boodschappen. In de buurt vind je ook grote supermarkten voor een (nog) grotere keuze.

Het meer opHet strandje recht voor de deur is natuurlijk helemaal een feest. Tip: bij de camping zijn boten te huur, echt een aanrader! Huur een boot en ontdek de Borremeo eilanden waarop de familie Borremeo hun paleizen bouwde. Nog een leuk uitje; ga met de kabelbaan vanuit het mooie Stresa naar de top van de Mottarone. Vanuit hier kijk je uit op 7 meren en Alpentoppen! Helemaal spannend om vandaar naar beneden te rodelen. Veel gasten komen niet voor niets graag terug bij Camping Village Isolino!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging isolino

De ligging van "isolino" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.