Village Conca d'Oro

6
Vacanceselect.com logo

Wat een prachtige plek en wat een ontspannen gevoel. Middenin de natuur met wijds uitzicht over het Lago Maggiore en de bergen vind je Camping Village Conca d'Oro. Als de avond valt, gaan de lichtjes in de dorpjes en eilandjes aan. Gewoon prachtig, gewoon magisch! 

Authentieke omgevingCamping Village Conca d'Oro is ideaal gelegen direct aan een privéstrand, tussen de gezellige plaatsjes Feriolo di Baveno en Verbania en middenin de natuur. Hier word je wakker door het gezang van volgels!

WaterplezierOp Camping Village Conca d'Oro zie je door de bomen het meer liggen. Een echt wijds uitzicht heb je bij de zonneweide direct aan het strand. Zoek een plekje en ga lekker relaxen. De kinderen hebben hier ook veel waterpret dankzij het ondiepe water. Samen het grootste zandkasteel bouwen? Of doet de hele familie mee aan de waterfietsrace? Of toch meedoen aan de beachvolleybal toernooi… Hoe dan ook, zat te doen voor iedereen!

Smakelijk dineren op de campingDe lekkerste streekgerechten proef je bij Mama's Restaurant. Of peuzel jij liever je pizza op op het terras van je accommodatie? Genoeg keuze hier! Natuurlijk kan je ook een heerlijke salade maken van streekproducten die je op de markt of bij een plaatselijke boer hebt gekocht.

Actie op en rond de campingZoek je meer actie met het hele gezin? Ga een dagje wandelen of mountainbiken. In de directe omgeving zijn er veel wandel-/ en fietspaden. En wat is de hele omgeving toch mooi vanuit het water. Huur een boot of neem een watertaxi en bezoek de prachtige eilandjes en steden die dit meer zo bijzonder maken. Op het terrein is er ook genoeg te doen. Potje beachvolleybal, tafeltennissen maar ook leuk entertainment in het weekend.

Borromeïsche eilandenHet Lago Maggiore is vooral beroemd om de Borromeïsche eilanden voor de oevers van het badplaats Stresa. Op het Isola Bella staat het barokpaleis met prachtige zalen. Vergeet niet Isola dei Pescatori en Isola Madre te bezoeken. Hier tref je onder andere een schitterende botanische tuin en een authentiek vissersdorpje. Bezoek ook het elegante badplaatsje Stresa onder het imposante Mottaroneberg.
Dagje Zwitserland? Op nog geen 35 km ligt Zwitserland en plaatsen zoals Locarno en Canto Ticino zijn de moeite waard om te bezoeken.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging village conca d'oro

De ligging van "village conca d'oro" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.