Residence Alice

6
Vacanceselect.com logo

Op Residence Alice beleef je volop vakantieplezier pal aan het Lago Maggiore. Een heerlijke plek voor de hele familie met het zandstrand op loopafstand. 


Rustig vakantiepark De perfecte plek voor rustzoekers. Mooi en ruime vakantiewoningen gegroepeerd in een vrolijke formatie rondom een hofje. Het hele gezin kan gebruik maken van de faciliteiten van de aangrenzende camping Lago Maggiore.

Zwembadplezier Is er een zwembad? Ongetwijfeld de belangrijkste vraag van de kinderen! Ja, dat is er. Met een glijbaan. Vanaf je vakantiewoning wandel je zo naar het strand. Wat kunnen de kinderen mooie zandkastelen bouwen!

Koken of uit eten? Kook je zelf? Er is een supermarkt voor de boodschappen. Of haal een pizza bij het restaurant. Lekker uit eten kan ook. Op loopafstand tref je veel restaurants.

Van strand naar Isola Bella Bij het strandbarretje haal je kleine gerechtjes. Ook lekker voor de lunch. Maak een mooi boottochtje en bereik het prachtige Isola Bella! Zwitserland is ook per boot te bereiken. Voor een dagje shoppen en cultuur is Milaan makkelijk te bereiken. Het Lago Maggiore is een fijne bestemming voor een zonvakantie in combinatie met diverse activiteiten. Voor watersporters is het meer een echt walhalla, terwijl de groene bergen rondom het meer voor overige sporters en natuurliefhebbers vele mogelijkheden biedt. Hou je meer van de sport van het flaneren, winkelen en de beste restaurantjes ontdekken, dan kun je je uitleven in de vele levendige plaatsjes rondom het meer. Ook een bezoek aan het bruisende Milaan is mogelijk.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging residence alice

De ligging van "residence alice" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.