Village Lago Maggiore

6
Vacanceselect.com logo

Camping Lago Maggiore is een fijne familiecamping direct aan het meer. Een grasveld met strandje, langzaam aflopend water, pootjebaden voor kleintjes. Lekker in het zonnetje of koel onder de bomen op je ligbedje. Prachtig uitzicht op het zonnige Lago Maggiore en de bergen in de verte. Zonnen, zwemmen en dobberen op het meer. Helemaal goed zo'n relaxte vakantie aan het water!


Wat is er te doen?Ga je vandaag zwemmen in het meer of het zwembad? Of allebei? In het zwembad van de glijbaan en aan het meer graven in het zand. Naar de speeltuin, af en toe een balletje slaan op de tennisbaan of meedoen met het gezellige animatieteam. En daarna een pizza bestellen, zo eentje die ze alleen in Italië bakken.

Chique dorpenOp Camping Lago Maggiore kun je altijd een lekker pizzaatje bestellen. Maar Italiaans eten kan ook in dorpjes vlakbij. In het gezellige Arona bijvoorbeeld. Verderop ligt het chique Stresa. Wandel door de botanische tuinen en bewonder villa's van de Italiaanse adel uit de negentiende eeuw. Vanuit Stresa zie je drie eilandjes in de verte. De Borromëische eilanden. Je kunt er met de boot naartoe. In Stesa kun je de kabelbaan nemen naar de top van de berg Mottarone. Mooier uitzicht op het Lago Maggiore (en nog 6 andere meren…) vind je niet!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging village lago maggiore

De ligging van "village lago maggiore" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.