Del Sole Village

6
Vacanceselect.com logo

Nieuw in 2022: een zwembad met glijbaan

Hét meer met rust, ruimte en prachtige natuur. Tussen de grote meren in Noord-Italië, ligt een klein onontdekt broertje. Bij het Iseomeer" title="Campings in Iseomeer">Iseomeer geen hordes toeristen. Uitzicht op bergachtig landschap. Omgeven door groene heuvels met kastanjebomen en uitgestrekte wijnvelden. Camping Del Sole ligt pal aan het meer. Bestel een espresso of een glas Franciacorta in de strandbar en kijk uit over het water…


Lekker sportiefSporten kan je op Camping Del Sole volop! Begin de dag met baantjes trekken in het wedstrijdbad. Zin in tennis of fietsen? Kan! Daarna trek gekregen? De pizza's zijn hier supervers gebakken in de steenoven. Lekker eten dus, in het restaurant op de camping of op je eigen terras.

Monte Isola en IseoZie je dat eilandje midden in het meer? Dat is Monte Isola. Makkelijk te bereiken want veerboten varen af en aan. De wandel- en fietsroutes op dit rustige eiland, leiden je door bossen en bergen. Maar ook door groene heuvels met olijfgaarden. Een goede gelegenheid om een mooi flesje olie voor thuis te kopen. Vlak bij de camping ligt Iseo. Een dorpje met pastelkleurige huisjes, een haventje en restaurantjes. Rond de middeleeuwse Piazza Garibaldi kun je shoppen. Over shoppen gesproken: Milaan ligt in de buurt. Net als het bruisende Bergamo. Ga met het kabeltreintje omhoog, naar het oude ommuurde centrum met nauwe straatjes, mooie pleinen, verborgen restaurants (probeer de casoncelli), ambachtswinkeltjes en gezellige terrassen. Voor een relaxte vakantie in een prachtige omgeving is Camping Del Sole een goede keus!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging del sole village

De ligging van "del sole village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.