Residence Vico

6
Vacanceselect.com logo

Heerlijk bijkomen met schitterende steden als decor: relaxen aan het Idromeer" title="Campings in Idromeer">Idromeer. 


Residence Vico in Italië is de plek bij uitstek. Een heerlijk adres om helemaal bij te komen met schitterende steden in de omgeving. We zeggen: Idromeer voor de deur… Al overtuigd?

Meer voor je deur Wow! Hier midden tussen de uitlopers van de Italiaanse Dolomieten ligt Residence Vico, met pal voor de deur het schitterende Idromeer. Fijn: motorboten mogen hier niet komen, dus vooral surf- en zeilliefhebbers kunnen ongestoord 't water op. Heerlijk, die rust. Voor de kinderen is er een fijne speeltuin en een apart gedeelte in het zwembad. Óf laat ze los op de trampoline in de speeltuin. Heb je geen kind aan!

Nog een rondjeMet uitzicht over het Idromeer vanuit je vakantiewoning krijg je meteen zin om een rondje te wandelen. Slechte ingebouwde navigatie? Volg gewoon het speciaal aangelegde wandelpad direct vanaf het park. En snuif die frisse lucht maar goed op; auto's kom je hier niet tegen. Zo barst je weer van de energie voor een nieuwe dag relaxen.

Relaxt aan de RenaissanceNa alle opgesnoven natuur weer klaar voor wat culturele hoogtepunten? Een dagtripje naar Brescia, Verona of zelfs Milaan is goed te doen. Brescia is een echte renaissancestad, met zijn imposante Duomo Nuovo en stadhuis. Maar lekker slenteren door de straten, met af en toe een ijsje tussendoor, dat mag natuurlijk ook. Het moet immers wel relaxt blijven…

Duurzaam vakantiepark Dit vakantiepark heeft het ecolabel 'ISO 14000'. Vakantieparken met dit label minimaliseren de negatieve invloed die hun bedrijfsactiviteiten hebben op het milieu en zijn voortdurend bezig om steeds duurzamer te worden.
Voor meer informatie en details kun je terecht bij de receptie van de camping/het vakantiepark.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging residence vico

De ligging van "residence vico" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.