Agriturismo Tenuta San Leone

6
Vacanceselect.com logo

Tenuta San Leone, bij het Gardameer, is een familie gerund agriturismo in de vallei van Il Mincio.De Rizzi-familie is al drie generaties lang gewijd aan de teelt van de wijngaard en de productie van wijn. Tenuta San Leone ligt in Salionze di Valeggio sul Mincio, waar de wijngaarden zich uitstrekken over tot aan het Gardameer. Even wat levendigheid opzoeken? Peschiera del Garda ligt op circa 10 minuten rijden.

WaterplezierHéérlijk dat zwembad. Even lekker afkoelen op een warme zomerdag. Dat is hoognodig! En daarna in slaap vallen onder een parasol. Heerlijk! De kinderen vermaken zich prima in de speeltuin! Even afwisselen? De mooie stranden van het Gardameer bereik je binnen 10 minuten!

Risotteria San Leone Het bedrijf "Rizzi" is een begrip in deze omgeving. Naast het produceren van uitstekende wijnen, produceert het bedrijf olie, grappa, honing en azijn. Bezoek de “cantina” en proef de diverse wijnen en olijfolie. Uniek is het restaurant: ze maken hier hun eigen rijst en bereiden ze de beste risotto 's van de regio. Buonissimo!

Prachtig omgevingHet is hier echt prachtig! Huur een fiets en ontdek het heuvelachtige omgeving van de Mincio Vallei. Voor echte cultuur ga je naar Verona.Vergeet niet de steden als Lazise, Peschiera del Garda, Sirmione en Riva del Garda te bezoeken. Voor de kinderen (en ouders) is een dagje Gardaland een aanrader. Volop plezier!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging agriturismo tenuta san leone

De ligging van "agriturismo tenuta san leone" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.