Altomincio Family Park

6
Vacanceselect.com logo

Een kinderparadijs met fantastisch groot zwembad vlak bij het Gardameer. Als kinderen mogen kiezen, kiezen ze voor Family Park Altomincio! De hele dag zwemmen, spelen, knutselen, naar de speeltuin, dansen in de minidisco en sporten! En dan is er rondom de camping ook nog van alles te beleven.

De hele dag plezierStel dat kinderen hun ideale vakantiepark zouden inrichten. Dan wordt het Family Park Altomincio, zeker weten. Waarom? Om te beginnen de zwembaden…Die zijn groot! En ook ondiep. Met stroomversnellingen, lange brede glijbanen waar je met je opblaaskrokodil vanaf glibbert. Swingen in het lagunebad met het animatieteam, dat nog heel veel meer leuks organiseert! Voor papa's en mama's staan er riante ligstoelen met parasols klaar. Natuurlijk heeft het park een ijskraam met het lekkerste Italiaanse ijs. En 's avonds staat er patat of pizza op het menu.

Strand, stad of Gardaland?Family Park Altomincio ligt vlak bij het Gardameer. Kies een mooi strandje aan het water of ga het water op. Surfen, suppen, waterskiën, zeilen of scheep in voor een boottocht over het meer. Dé manier om de eilanden te bekijken en aan te meren bij een van de leuke dorpen aan de oever van het Gardameer. Peschiera del Garda , ligt dicht bij Altomincio en is een bloemrijk havenstadje. Goed idee om hier heen te fietsen en een terrasje te pakken op een oud pleintje. En half uur rijden en je bent in Verona, Hier hangt de romantiek in de lucht. Komt dat door het balkonnetje van Romeo en Julia? Of de beroemde opera? En benieuwd naar de nieuwste mode? Shop het nieuwste fashion item in modestad Milaan. Of trotseer je liever de achtbanen in Gardaland? Leuk vooruitzicht!

Vous voulez aussi passer des vacances inoubliables avec toute la famille au bord du lac de Garde ? Réservez dès maintenant vos vacances au Family Park Altomincio chez Vacanceselect !

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging altomincio family park

De ligging van "altomincio family park" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.