Toscolano

6
Vacanceselect.com logo

Camping Toscolano ligt direct aan het Gardameer tussen de muren van een 14e-eeuws klooster. Je betreedt de camping door de oude poort, op zichzelf al een bezienswaardigheid! Het spreekt bijna voor zich dat je uitkijkt op het indrukwekkende berglandschap rondom het meer. Toscolano is echt een gezellige sfeervolle familiecamping met bijzonder veel groen en uitbundige kleuren van oleanders. Toe aan wat levendigheid? Vanaf de camping loop je zo naar het centrum van Toscolano, met gezellige bars, restaurants en een mooie haven.


Zwemmen en mangiareTrek wat rustige baantjes in het zwembad en rommel met je kinderen in het aparte zwembad. Of droom weg op je ligbed terwijl je uitkijkt op de bergen. Slenter naar het kiezelstrandje aan het meer. Mooie afwisseling! Doe mee met de animatie en ga af en toe wat sporten of fietsen langs het meer. Bedenk wat je 's avonds wil eten. Doe je boodschappen in het winkeltje en kook je zelf of haal je pizza's? Andere optie; laat je verwennen en schuif aan in het restaurant mét prachtig uitzicht op het meer!

Het meer rondEr is zoveel leuks te doen in de omgeving van Toscolano! Begin met het verkennen van al die charmante plaatsjes langs de oevers van het meer. De beste manier daarvoor een uiteraard een boottocht. Het natuurgebied aan de westkant van het Gardameer is prachtig. Denk aan het Parco Alto Garda Bresciano met het stuwmeer Lago di Valvestino en de Brasa kloof. Wil je naar de overkant van het meer? Neem vanuit Toscolano-Maderno de autoveerboot naar Torri del Benaco en verken ook de oostkant van het Gardameer! Niet missen voor kinderen: pretpark Gardaland en niet missen voor romantische zielen: Verona. Laad jezelf weer even helemaal op op Camping Toscolano!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging toscolano

De ligging van "toscolano" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.