The Garda Village

6
Vacanceselect.com logo

Het grote vakantiepark The Garda Village ligt direct aan het Gardameer in Italië. Het Gardameer is niet voor niets al jaren een geliefde vakantiebestemming; het prachtige meer, de mooie dorpen, het lekkere eten, het weer en de gastvrije Italianen, allemaal ingrediënten voor een fantastische vakantie. The Garda Village is ruim opgezet met veel kleurige bloemen en planten. Het (keien)strand loopt geleidelijk af en daardoor geschikt voor kinderen.


Actie Wel eens waterpolo gespeeld? Een keer surfen op het Gardameer of proberen te suppen? Neem les bij de surfschool. Snel vriendjes maken? Ga naar de speeltuin, de gezellige miniclub of ga zwemmen in één van de twee zwembaden en poedelen in het aparte kinderbad. Of dobber op het Gardameer, The Garda Village heeft een eigen privéstrand met (huur)ligbedden en parasols. Je hebt vakantie, dus luieren kan ook, bijvoorbeeld in de whirlpool of op een ligbed bij het zwembad.

Koken of niet? Boodschappen doen op het park en zelf je favoriete vakantiegerecht maken of eten in een van de restaurants van het park, hmm…lastige keuze. Eet een ijsje bij het zwembad, een snack bij het meer, ga lunchen of uitgebreid dineren, het kan allemaal. Op het terras van de theaterbar, geniet je niet alleen van je drankje maar kijk je ook nog uit over het meer of naar een van de shows die The Garda Village aanbiedt.

Veel te zien Genoeg te doen dus bij The Garda Village, maar wil je een dagje weg? Doen! Een boottocht over het meer, slenteren door de historische straatjes van Sirmione, Italiaanse specialiteiten kopen op de gezellige markt in Desenzano of iets verder weg naar het romantische Verona of het onvergetelijke Venetië.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging the garda village

De ligging van "the garda village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.