Eden (San Felice Del Benaco)

6
Vacanceselect.com logo

Camping Eden is een niet al te grote gastvrije terrassencamping met de meest prachtige uitzichten over het Gardameer. Waterratten vinden Camping Eden fantastisch, behalve zwemmen in het meer, kun je ook zwemmen in een van de 2 zwembaden of poedelen in het aparte kinderbad. Camping Eden ligt in de buurt van leuke plaatsjes als Salò en vanaf het haventje (op loopafstand) gaan boten voor tochten op het Gardameer.


GlijbanenAan glijbanen geen gebrek. Roets je van de spannende waterglijbaan of kies je voor een minder hoge? Durf je al in het diepe zwembad of rommel je liever in het ondiepe kinderbad? Vanaf de steiger bij het privéstrand, plons je zo in het frisse water van het meer. Voor een hapje en een drankje hoef je Camping Eden niet af enne…wat wordt jouw favoriete smaak ijs uit de ijssalon op de camping?

EropuitDe charmante plaatsjes rond het Gardameer zijn natuurlijk niet voor niks populair. Leuke marktjes, gezellige terrasjes, de lekkere Italiaanse keuken en overal doorkijkjes naar het mooie Gardameer. Dé manier om deze plaatsen en de eilandjes te verkennen is een boottrip maken, handig dat het haventje op loopafstand ligt! Iets verder op pad? Op Camping Eden geven ze graag informatie over trips naar Venetië, Florence en Verona. Je moet tenslotte wél het balkon van Romeo en Julia gezien hebben! Op naar het Gardameer...

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging eden (san felice del benaco)

De ligging van "eden (san felice del benaco)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.