Europa Silvella

6
Vacanceselect.com logo

Camping Europa Silvella is een bruisende familiecamping direct aan het prachtige Gardameer. Geniet van de fantastische omgeving met haar rijke natuur en beoefen de leukste buitensporten, zoals wandelen, fietsen, zeilen en waterskiën. Er zijn bovendien leuke uitstapjes te maken in de omgeving en je kunt authentieke Italiaanse dorpen en hun markten bezoeken. De camping zelf beschikt over goede faciliteiten voor alle leeftijden, zo kun je lekker zwemmen in het zwembad of luieren op het eigen strand aan het meer. Kom je ook naar Camping Europa Silvella aan het Gardameer?

De voorzieningen van Camping Europa Silvella De camping beschikt over tal van goede voorzieningen voor jong en oud. Wat dacht je van:
• Zwemparadijs met jacuzzi
• Restaurant en bar
• Entertainmentprogramma

Ook aan de kinderen is gedacht. Zij zullen veel plezier beleven aan de volgende faciliteiten:
• Kinderanimatie en miniclub
• Kinderdisco
• Kinderspeeltuin

Kom naar Camping Europa Silvella op een van de mooiste stekjes in Italië: het Gardameer! De camping ligt in het plaatsje Manerba del Garda, direct aan de westkant van het Gardameer. Je kunt vanaf de camping zo het kiezelstrand van het meer oplopen. In de omgeving zijn veel leuke, sfeervolle dorpen zoals Manerba en San Felice, waar je de markten kunt bezoeken en heerlijke Italiaanse koffie kunt drinken. In de buurt van de camping zijn volop mogelijkheden voor paardrijden, golfen en uiteraard diverse watersporten. Een uitstapje naar de fantastische cultuurstad Venetië behoort ook tot de mogelijkheden, en wanneer je met kinderen op vakantie bent is het waterpretpark Il Mondo di Caneva zeker aan te raden.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging europa silvella

De ligging van "europa silvella" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.