Del Garda & Village

6
Vacanceselect.com logo

Del Garda Camping & Village (voorheen camping Del Garda) is een mooi aangelegde familiecamping, rode en paarse bougainvilles, rododendrons en perfect vers gemaaide gras. Op 150 meter van het Gardameer, als je over de camping wandelt, vang je al een glimp op van glinsterend water. Twee zwembaden en twee kinderbaden met glijbanen. Pretparken in de buurt. En steden van wereldformaat die je altijd al wilde zien.…dit is een top camping!


Zwembad en kinderparadijsDel Garda Camping & Village is een feest voor kinderen. Leuk hoor, dat meer, maar die zwembaden! Helemaal fantastisch. En dansen mag ook op deze camping. In de minidisco. Of doe mee met een potje voetbal, tafeltennis of beachvolleybal. En zodra de kinderen de speelhal hebben ontdekt, dan zie je ze voorlopig niet terug!

Lopend naar Peschiera del GardaMaak een fijne wandeling naar het vestingstadje Peschiera. Eet een lekker ijsje in het gezellige centrum. Op maandagochtend de markt (souvenirtjes!) en verder pleintjes, terrasjes, véél bloemen, doorkijkjes, winkels en restaurants. De afstanden voor andere uitstapjes zijn klein: binnen een kwartier in het sfeervolle Lazise met middeleeuwse stadsmuur, knusse haven en fresco's in de San Nicolo (beschermheilige zeelieden). En binnen maximaal 8 minuten in Gardaland, Movieland, Caneva Aquapark en Sealife (aquarium). Hiermee scoor je punten bij je kinderen!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging del garda & village

De ligging van "del garda & village" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.