Butterfly

6
Vacanceselect.com logo

Op steenworp afstand van zowel Peschiera als het Gardameer! Camping Butterfly is een gezellige camping, ideaal als je van wat levendigheid houdt! Het animatieteam doet het super, het zwembad is lekker groot, de mensen zijn ontzettend vriendelijk én je kunt er heerlijk eten. Top dus! Deze mooie, schone camping ligt op een fantastische locatie; je hebt zowel Peschiera del Garda als het Gardameer binnen handbereik. Wat wil je nog meer? Vooral voor jonge gezinnen is er genoeg te beleven op deze rustige en niet al te grote camping, de animatie is goed ingespeeld op jonge vakantiegangers! De camping is heel overzichtelijk, fijn voor kleine gasten.


Pizza na het zwemmenHeel fijn: een paar uur of desnoods de hele dag, in of áán het zwembad vertoeven om daarna een pizza deliziosa te eten op de camping. Maar lekker flaneren of een terrasje pakken kan natuurlijk ook. De camping ligt heerlijk centraal, dus wandelschoenen aan en gaan!

Peschiera: zó leuk!In een kwartiertje loop je naar het hart van het leuke Peschiera del Garda en op 5 minuutjes wandelen vind je een leuk strandje aan de jachthaven. Peschiera is een van de meest geliefde plaatsjes waar je tal van winkeltjes en restaurantjes vindt. En…. nog niet verklappen aan de kinderen: Gardaland ligt maar 2 km verderop. Dat wordt een leuke verrassing! Bovendien is Caneva ook dichtbij. Pretparkliefhebbers zitten hier dus goed. Zin in cultuur? Een dagje Verona is prima te doen. Camping Butterfly is voor jonge gezinnen één van onze favoriete campings aan het Gardameer!

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging butterfly

De ligging van "butterfly" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.