Bella Italia

6
Vacanceselect.com logo

Camping Bella Italia is ideaal gelegen in het charmante dorp Peschiera del Garda aan de oevers van het sprankelende Gardameer - het grootste meer van Italië. Het is een levendige camping met geweldige faciliteiten en een heerlijk ontspannen sfeer. Een met heggen omzoomde laan slingert over de camping en biedt een prachtig uitzicht op het meer en de bergen.

In het hart van de camping vind je het prachtige zwembadcomplex met lagune-achtige zwembaden, waterspeeltuinen, glijbanen en een gedeelte voor kleine kinderen. Een klein kunststrand ligt aan een van de lagunes en is de ideale plek om te ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in het water. Er is ook een sportbad aanwezig om baantjes te trekken.

Naast het prachtige waterpark is er ook een reeks andere geweldige activiteiten op de camping aanwezig. Daag de rest van het gezin uit voor een partijtje beachvolleybal, tafeltennis of basketbal. Gezien de nabijheid van het Gardameer kunnen gasten ook genieten van paddleboarden, kajakken en waterskiën.

Gezellige kinderanimatie wordt door het enthousiaste personeel georganiseerd. Kinderen maken vriendjes door op speurtocht te gaan, te knutselen of de strijd om de eerste plaats van een competitie aan te gaan. Volwassenen kunnen in hun vrije tijd aquarobicsles volgen. 's Avonds is er voor het hele gezin fantastisch amusement zoals liveshows met muziek of themafeesten.

Begin je dag met een verse ciabatta van de bakker, koop voor de lunch een pizzapunt bij de pizzeria en draai 's avonds spaghetti om je vork in het restaurant. Je vindt op de camping ook een supermarkt, bar, ijssalon en afhaalmaaltijden. Er is dus altijd iets lekkers binnen bereik.

Na een drukke dag vol actie keer je voldaan terug naar je moderne, comfortabele en ruime accommodatie. Kies uit de reeks mogelijkheden waaronder stijlvolle stacaravans en bungalows. Of kies voor een tent voor een echte glamping-ervaring.

In de omgeving van camping Bella Italia

De locatie van de camping is geweldig, een heerlijke plek voor een vakantie aan het Gardameer. In Peschiera del Garda ben je op een ideale plek om boottochten te maken over het meer. Ontdek de prachtige pittoreske dorpjes die aan het diepblauwe water grenzen.

Gardaland, een magisch pretpark dat bezoekers van heinde en verre trekt, is gemakkelijk bereikbaar vanaf de camping. Kinderen genieten hier van spannende achtbanen en attracties in het beste themapark van Italië.

Voor een cultureel dagje uit is Verona gemakkelijk te bereiken met de bus, trein of auto. Deze romantische middeleeuwse stad herbergt in het historisch centrum een groot aantal bezienswaardigheden, zoals Julia's balkon. Dwaal rond door de schilderachtige straten van deze prachtige stad. Sluit de dag of met een diner vol heerlijke Italiaanse gerechten in een van de vele eetgelegenheden.

Boekingsinformatie
Vaste acties vacanceselect.com

Vacanceselect heeft een speciale pagina, met daarop informatie over glampingweken, vroegboekvoordee len vroegboekkortingen tot 30%!

Naar de actiepagina

Ligging bella italia

De ligging van "bella italia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven campings in de buurt aan. Klik voor informatie.